۵ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۱

رشته های دانشگاه علمی کاربردی سازمان میراث فرهنگی افزایش می یابد

رشته های دانشگاه  علمی کاربردی سازمان میراث فرهنگی افزایش می یابد

همزمان با راهبری مراکز علمی - کاربردی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری توسط کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ، اقدامات لازم برای افزایش رشته ها، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات آموزشی دراین مراکز در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارجمندی رئیس مراکز علمی کاربردی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با بیان این مطلب که بیشترین واحدهای آموزشی علمی کاربردی وابسته به سازمان میراث فرهنگی در 10 استان ، زیر مجموعه معاونت صنایع دستی بوده اند، گفت: درگام نخست با تفویض ماموریت اداره و توسعه آنها به یکی از موسسات تابعه سازمان که انعطاف پذیری و توانایی ساختاری لازم و کافی را برای سازمان دهی و توسعه کمی و کیفی را داشته باشد مورد توجه قرار گرفت که راهبری مراکز مذکور به کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران انتقال یافت.

رئیس مراکز علمی - کاربردی کانون گفت: مقدمات تشکیل " دفتر مدیریت و هماهنگی مراکز آموزشی علمی - کاربردی و حرفه ای " در اسفند ماه 1386 فراهم شد و این دفتر کار رسمی خود را از 14 فروردین ماه 1387 با تامین نیروی انسانی متخصص آغاز کرد.

ارجمندی ادامه داد: این دفتر ماموریت مدیریت و نظارت کلیه مراکز از نظر آموزشی ، اداری، برنامه ریزی ، نظارت مستمر برامور ، رفع مشکلات روزمره و نحوه ارتباط آنها با دانشگاه جامع علمی - کاربردی ( به عنوان دانشگاه محور ) را عهده دار می باشد.

ارجمندی با اشاره بر لزوم گسترش فعالیتهای آموزشی با توجه به نیاز روز افزون جامعه بر اساس سیاستهای سازمان، افزود: در همین برنامه ریزی به منظور نظارت ادواری و ارائه مشاوره در مورد درخواست رشته های جدید، توسعه فضاهای آموزشی ، تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها، جلب همکاری مقامات محلی سازمان در استانها و تشکیل نشستهای ضروری با مسئولان دانشگاه جامع علمی - کاربردی به مرحله اجرا در آمده است.

وی با تاکید بر لزوم افزایش رشته های آموزشی در مراکز علمی - کاربردی تصریح کرد: در حال حاضر رشته هایی مانند صنایع چوب ، سرامیک ، شیشه، نقاشی تجسمی ، نقاشی ایرانی ، جهانگردی ، طراحی لباس، کارشناسی موزه داری وکارشناسی صنایع دستی مورد آموزش قرار می گیرد، اما تلاش برای توسعه رشته های مورد نیاز در این مراکز دانشگاهی همچنان ادامه دارد. در حال حاضر این مراکز علمی - کاربردی در استانهای اصفهان - اراک - تبریز - ارومیه - سنندج - اردبیل - زاهدان - همدان - تهران در حال فعالیت هستند.

ارجمندی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی - کاربردی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری 4 رشته تحصیلی مصوب جدید دارد که با ماموریت تیم کارشناسی تلاش داریم این رشته های گردشگری تصویب شده را به 15 رشته برسانیم تا در مراکز فعال شود و در برنامه آموزشی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: رشته های مصوب شامل زیرگروه خدمات اجتماعی کاردانی ناپیوسته هتلداری ، کاردانی ناپیوسته پودمانی هتلداری، خدمات اجتماعی کاردانی ناپیوسته رشته خدمات جهانگردی ،کاردانی ناپیوسته خدمات جهانگردی پودمانی و زیرگروه خدمات اجتماعی کاردانی ناپیوسته مهمانداری با دو گرایش خدمات اقامتی و خدمات پذیرایی می باشد.

در پایان ارجمندی با اشاره به لزوم گسترش رشته ها گفت: علاوه بر رشته های مصوب و در دستور کار رشته هایی مانند راهنمای تور برای تایید نهایی و آموزش در واحدهای دانشگاهی در دست اقدام و ارائه می باشد.

کد خبر 689310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha