علی آغاجریان در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: همچنین بر اساس برنامه، برای امسال تولید 135 هزار بشکه گاز مایع، 43 هزار بشکه نفت و 30 میلیون متر مکعب گاز سبک در روز در پنج شرکت بهره برداری نفت و گاز تابع این شرکت، پیش بینی شده است.
وی با اشاره به برآورد تزریق روزانه 123 میلیون متر مکعب گاز در میدانهای نفتی در حوزه عملیاتی این شرکت در سال جاری افزود: تلاش مضاعفی برای نیل به برنامه های مورد نظر در دستور کار قرار گرفته و انسجام، همدلی و کوشش مجموعه کارکنان دسترسی به این اهداف را محقق می سازد.
آغاجریان با تاکید بر اهتمام خاص مناطق نفت خیز جنوب به برداشت صیانتی از مخازن گفت: این شرکت در سال 86 نیز توانست با برنامه ریزی های دقیق، دستیابی به اهداف کلان خود را که تولید صیانتی از مخازن، حفظ و حراست از سرمایه های ملی (منابع و تاسیسات) و نگهداشت و پایش محصولات تولیدی از بعد کمی و کیفی است، تحقق بخشد.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، استراتژی تعریف شده به منظور رسیدن به اهداف یاد شده را مشتمل بر حفظ و استمرار مطلوب عملیات تولید و توزیع، هماهنگی، برنامه ریزی، نظارت و یکپارچگی در زمینه های فنی، عملیاتی و به روز رسانی تاسیسات و انجام تعمیرات پیشگیرانه خواند.
وی همچنین مطالعات جامع مخازن برای طرح توسعه میدانها، اقدام های تعمیری و ترمیمی درباره چاه هایی که مورد بهره برداری قرار دارند و ایجاد پروژه های توسعه ای را از دیگر برنامه ها در این زمینه برشمرد.
آغاجریان درباره طرحها و پروژه های عمده اجرا شده مربوط به تولید در سال گذشته توضیح داد: راه اندازی واحد کوپال طرح آماک، نصب مبدلهای حرارتی در کارخانه های گاز و گاز مایع 900 و 1000 برای افزایش تولید نفت، خرید و نصب مبدل حرارتی در واحدهای نمکزدایی، توسعه واحد نمکزدایی اهواز- 3 (آسماری) و اصلاح سیستم فرآورش واحد نمکزدایی رگ سفید یک از جمله این طرحها و پروژه ها بوده است.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، همچنین در همین ارتباط به نصب تلمبه های دوفازی اهواز- 4 (بنگستانی)، راه اندازی مخازن استراتژیک، تحقق طرح برداشت زودهنگام از میدان نفتی آزادگان و برداشت از میدان های منصور آباد و پرنج اشاره کرد.
شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با بیش از 50 میدان هیدروکربوری بزرگ و کوچک در جنوب غربی ایران به عنوان بزرگ ترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران نزدیک به 85 درصد نفت خام کشور را تولید می کند.
حوزه عملیاتی این شرکت حدود 400 هزار کیلومتر مربع در استان خوزستان و بخشهایی از استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد متمرکز است.
این شرکت، پنج شرکت بهره برداری نفت و گاز شامل کارون، مارون، گچساران، آغاجاری و مسجدسلیمان، دو شرکت تخصصی خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب و پیراحفاری ایران و دو شرکت خدماتی ترابری و پشتیبانی نفت و خدمات رفاهی نفت را زیرمجموعه خود دارد.
نظر شما