محمود مروج در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، افزود: این جشنواره با هدف گسترش فعالیتهای نمایش عروسکی در استان برگزار می شود که در آن استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل، گیلان، قزوین و قم حضور خواهند یافت .
وی یکی از مهمترین رویکردهای کانون پرورش فکری را گنجاندن فعالیتهای نمایشی از جمله نمایش عروسکی دانست و گفت: برگزاری جشنواره در سطح استان و استفاده از تجربیات هنرمندان یکی از راهکارهای مهم در تقویت فعالیتهای نمایشی است.
مروج تصریح کرد: این جشنواره علاوه بر ایجاد فضای با نشاط و شاداب برای کودکان، موجب رونق و ترویج هنر تئاتر عروسکی نیز خواهد شد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان در رابطه با موضوعات نمایش در این جشنواره گفت: قصه های متداول کودکان با در نظر گرفتن جنبه های ملی و اسطوره ای و موضوعات تربیتی و پرورشی از جمله موضوعات انتخابی برای شرکت در این جشنواره است.
مروج شناسایی استعدادهای هنری در بخش نمایش را در تقویت و افزایش سطح کیفی و جذب مخاطبین بسیار موثر دانست و افزود: از برنامه های واحد نمایش کانون پرورش فکری کودکان، تشکیل واحد تولید تئاتر است که تلاش می کنیم با تعامل بیشتر با نخبگان هنری و جلب مشارکت نهادهای فرهنگی و هنری در سطح استان، این مرکز را راه اندازی نماییم.
وی برنامه های کانون پرورش فکری کودکان را در سه محور فرهنگی، هنری و ادبی عنوان و تصریح کرد: این برنامه ها با توجه به امکانات و توانمندی های موجود به اجرا در آمده و واحدهای ستادی استان هم به صورت مستقل و با همکاری نهادها جهت جریان سازی فرهنگی و اهداف عالی فرهنگی اقدام به برگزاری این برنامه ها می کنند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با بیان اینکه برای ترویج کتابخوانی و شناخت کتاب در بین کودکان مادران سهم عمده ای در فرهنگ سازی این موضوع دارند، ادامه داد: کانون برای تقویت این امر با همکاری کارگروه بانوان و خانواده استان، اقدام به برگزاری دوره آموزشی شیوه های ترویج کتابخوانی توسط مادران برای کودکان زیرشش سال کرده است.
مروج، با اشاره به اینکه خلاقیت و نوآوری باید از گروه های سنی پایین تقویت شود، ادامه داد: این خلاقیت وپرورش استعدادها می تواند در قالب آموزه های هنری، فرهنگی و ادبی باشد و در این رابطه نقش مربیان و مادران بسیار محوری است.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های اوقات فراغت این کانون گفت: کتابخانه های ثابت (مراکز فرهنگی و هنری)، کتابخانه های سیار شهری و روستایی و پستی از جمله اقداماتی است که علاوه بر اینکه به مناطق محروم روستایی کتاب رسانی می کنند با مشارکت مدارس و افراد فعالیتهای مختلف فرهنگی و هنری را در این مناطق به اجرا در می آورند.
مروج همچنین به برنامه های دیگر این مرکز در ایام تابستان اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه اعضا کانون، برگزاری نمایش عروسکی، نشریه دیواری، برپایی اردوهای داخلی و منطقه ای، فعالیتهای قرآنی و آموزش نماز، برگزاری مسابقات طنز نویسی و سایر فعالیتهای هنری و آموزشی از دیگر برنامه های این مراکز است.
نظر شما