به گزارش خبرنگار مهر در رشت، رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع مدیران استان در سالن الغدیر استانداری گیلان گفت: استراتژی ایران در سطح منطقه از حالت پختگی و نفوذ معنوی قوی برخوردار است.
وی تصریح کرد: با استراتژی ایران یک نوع بیداری در جهان به خصوص منطقه خاورمیانه ایجاد شده است که نگرانی ابرقدرتها را برانگیخته است.
لاریجانی تاکید کرد: استراتژی جمهوری اسلامی از متانت خاصی برخوردار است و در ایجاد امنیت منطقه به رغم یک جانبه نگری آمریکا به خوبی عمل کرده است.
وی ادامه داد: ایران امروز در صحنه بین المللی از یک موقعیت ویژه برخوردار است و دنیا با صداقت، ایران اتمی را پذیرفته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ایران اتمی با استمرار استراتژی ناشی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در طول 20 سال تلاش به ثمر نشسته است.
وی در ادامه با انتقاد از عدم حمایت از استانهای شمالی در طول سالیان گذشته اذعان داشت: رویکرد دولت بعد از انقلاب نسبت به استانهای شمالی رویکرد درستی نبوده است.
لاریجانی تاکید کرد: این رویکرد باید اصلاح شود و محصولات استراتژیک نظیر چای، برنج، زیتون و ... باید به لحاظ تولید و فرآوری تقویت و حمایت شود.
وی یادآور شد: استانهای شمالی بعد از انقلاب بیشتر در بعد کشاورزی و گردشگری مطرح بوده اند و صنعت در آنها رونق چندانی نداشته است در حالی که می شود با حفظ محیط زیست و منابع طبیعی به رشد و شکوفایی صنعت در این استانها توجه ویژه ای کرد.
نظر شما