به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محسن فخری زاده ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: چندی پیش تعمیرات یکی از دو کوره کارخانه سیمان فارس که به علت عمر بسیار طولانی ضخامت کمی دپیدا کرده بود مورد کارشناسی قرار گرفت که با برنامه ریزی مناسب کارهای تعمیرات آن انجام شد.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از بخشهای این کارخانه به نام "خنک کننده سیمان" طی سالهای گذشته دچار خرابی های متعددی شده که این حوزه نیز مورد تعمیر قرار گرفت.
مدیرعامل کارخانه سیمان فارس گفت: برای تعمیرات کوره دوم نیز قصد داشتیم از اردیبهشت امسال وارد عمل شویم که طی هماهنگی با مسئولان استان مقرر شد که این کار را از مهر ماه که اوج مصرف سیمان نیز شکسته می شود، آغاز کنیم.
فخری زاده عنوان کرد: برای تعمیرات بخشهای مختلف این کارخانه از تجربیات و تخصص جوانان ایرانی بهره جستیم و میزان استفاده از تکنولوژی خارجی را نیز به حداقل رساندیم.
وی بیان داشت: در راستای این تعمیرات باید نقدینگی مناسبی را در اختیار می گرفیتم اما بانکها در خصوص تامین اعتبارات با کارخانه همکاری مناسبی نداشتند.
مدیرعامل کارخانه سیمان فارس در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص وضعیت تولید و قیمت سیمان در سطح کشور یادآور شد: طی سه سال گذشته هیچگونه تغییر قیمتی در سیمان ایجاد نشده اما هزینه های مختلف جاری مانند مواد اولیه، دستمزد ها و... هر ساله با افزایش مواجه است.
وی با بیان اینکه از زمانی که سیمان در سبد حمایت دولت قرار گرفته پدیده دلالان، رانت خواران و واسطه ها نیز مطرح و تشدید شد، رانت سیمان سالانه 900 تا یک هزار میلیارد تومان اعلام شد.
مدیرعامل کارخانه سیمان فارس با تاکید بر لزوم تشدید کنترل و نظارت دولت بر امر توزیع برای کنترل دلال بازی و واسطه گری افزود: با خروج سیمان از سبد حمایت دولت و تشدید نظارتها می توان شاهد از بین رفتن واسطه گری در این حوزه و افزایش نقدینگی برای تولید کننندگان این بخش باشیم.
وی اظهار داشت: بسیاری از کارخانه های در حال احداث سیمان در کشور وجود دارند که به دلیل این عدم افزایش قیمت، روند احداث را متوقف کرده و انگیزه ای برای تولید سیمان ندارند.
مدیرعامل کارخانه سیمان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حفاظت از محیط زیست توسط کارخانه سیمان فارس گفت: طی یکسال گذشته فعالیتهای خوبی در این حوزه داشتیم به گونه ای که در حال حاضر آلودگی مجاز ما از سطح استاندارد نیز کمتر است.
فخری زاده عنوان کرد: محیط زیست در این خصوص آلودگی مجاز تا 100میلی گرم در متر مکعب را تعیین کرده در حالیکه آلودگی در یکی از کوره های ما 6/1 تا 8/1 و در دیگری 50 تا 58 میلی گرم در متر مکعب است.
نظر شما