به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس ضوابط اعلام شده از سوی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران تنها داوطلبانی می توانند رشته علوم مهندسی را انتخاب کنند که رتبه کشوری آنها پائین تر از 500 نفر اول برگزیدگان آزمون سراسری باشد.
دانشجویان رشته علوم مهندسی بر خلاف رشته های سنتی مهندسی در بدو ورود نیاز به انتخاب رشته ندارند و پس از سه سال به خوشه تخصصی مهندسی مورد علاقه خود وارد و از آن فارغ التحصیل می شوند.
ادامه تحصیل دانشجویان رشته علوم مهندسی در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری هر رشته مهندسی امکانپذیر است.
رشته علوم مهندسی رشته ای بین رشته ای است که از ارتباط نزدیک حوزه های مختلفی از علوم فیزیک، ریاضی و مهندسی تشکیل می شود و فرصتی است تا دانشجویان ضمن فراگیری فنون مهندسی بتوانند علائق خود در حوزههای مختلف علوم را نیز دنبال کنند.
رشته بین رشته ای علوم مهندسی به عنوان هسته مرکزی آموزش مهندسی در جهان طی 20 سال آینده تعریف شده و در دانشگاههایی نظیر برکلی، هاروارد و تورنتو راه اندازی شده است.
توسعه پایه های نظری برای تحلیل پدیده های علمی و کاربردهای مهندسی آنها، آینده پژوهی در فناوری و انتقال فناوری های نو به صنعت از مهم ترین اهداف رشته علوم مهندسی است که مهندسان این رشته با برخورداری از دانش علوم پایه قوی و درک عمیق از فنون و روشهای مهندسی قادر به عهده داری هدایت و اجرای پژوهشهای صنعتی بین رشته ای هستند.
مهندسان رشته علوم مهندسی می توانند در بخش R&D صنایع نقش آفرینی کنند. همچنین امکان ادامه تحصیل آنها در رشته های سنتی مهندسی نیز وجود دارد و امکان کار در چند رشته مهندسی از توانائی های برتر دانش آموختگان این رشته است.
نظر شما