وی همچنین افزود: در کل ، این پروژه یکی از مهم ترین پروژه هایی است که در دستورکار شهرداری تهران قرار دارد و در حال حاضر مقدمات احداث این پروژه در حال پیگیری است که با انتقال شریان های ارتباطی میدان هفت تیر به زیر زمین ، سطح کنونی میدان به فضاهای خدماتی، فرهنگی، تفریحی و فضای سبز تبدیل می شود.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران درخصوص جزئیات طرح زیرزمینی شدن شریان های میدان هفت تیر نیز گفت: محورهای موجود در منطقه از حد فاصل بزرگراه مدرس تا خیابان مفتح به زیر زمین انتقال داده می شود و بیش از 3 هکتار فضای پیاده راه در این طرح ایجاد خواهد شد.
به گفته نصر آزادانی، ترافیک سنگین منطقه و وجود معارضین از جمله مشکلات اجرای این طرح است که عملیات اجرایی آن حدود یک سال و نیم طول می کشد ضمن آنکه از آخرین تجهیزات و وسایل برای تهویه هوا در زیر گذر احداثی میدان هفت تیر استفاده می شود.
این مقام مسئول در حوزه فنی و عمرانی شهرداری تهران همچنین یادآور شد: احداث پارکینگ طبقاتی بزرگی در این پروژه پیش بینی شده ضمن آنکه زیرگذر هفت تیر 6 ورودی و خروجی داشته و جایگاهی برای وسائل حمل و نقل عمومی نظیر اتوبوس و تاکسی قبل از ورود به زیر گذر در نظر گرفته می شود.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در خصوص تأثیر احداث این زیر گذر بزرگ در ترافیک منطقه افزود: با احداث زیرگذر هفت تیر بار ترافیکی منطقه مرکزی تهران کاهش خواهد یافت و ترافیک محورهای مدرس ، مفتح و کریم خان نیز روان می شود.
نظر شما