"با اهالی خیابان دانشگاه" عنوان بخش ثابتی در گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری مهر است که به بیان اعتراضات، خواسته ها، مشکلات، کاستیها، نابسامانیها و به طور کلی درد دل اهالی دانشگاه می پردازد. هر چند دانشگاه بدون دانشجو و استاد معنی خود را از دست می دهد اما نمی توان به سادگی از فعالیت سایر خدمتگزاران در عرصه دانشگاه غافل ماند. تلاش باغبان دانشگاه ، رانندگان دانشگاه، مسئولان سلف سرویس دانشگاه، کتابدار کتابخانه، منشیهای مسئولان دانشگاه، کارمندان ادارات مختلف دایر در دانشگاه، مستخدمین دانشگاه و ... گذشت. تا کنون آنچه در اخبار به آنها پرداخته شده است، تنها به دانشجویان و مسئولان دانشگاهی باز می گردد و کمتر نگاه رسانه ای به سایر خدمتگزاران دانشگاه و بیان خواسته های آنها شده است. "با اهالی خیابان دانشگاه" می خواهد آنچه در دل خدمتگزاران، دانشجویان و اساتید دانشگاه به عنوان مشکل یا خواسته از مسئولان دانشگاه یا آموزش عالی مطرح می شود را بیان کند. زبان "با اهالی خیابان دانشگاه" شاید انتقاد آمیز باشد اما هدف توجه به قشری است که تلاش می کنند جامعه دانشگاهی ایران به سوی تعالی حرکت کند. امید است مسئولان دانشگاهی نیز با مطالعه این سلسله گزارشها به رفع نواقص پرداخته و در صورت صلاحدید پاسخ لازم را از طریق خبرگزاری مهر به اطلاع فعالان موجود در عرصه دانشگاهی ارائه کنند.
*مدیران فرهنگی چند دانشگاه در نشست مدیران فرهنگی یکی از منطقه های فرهنگی دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم خواستار شفاف سازی سیاستها در حوزه موسیقی در دانشگاه شدند. یکی از مسئولان نیز در این نشست موسیقی را به عنوان ابزاری برای رساندن پیام دانسته و خواستار شده تا دانشگاهها با این نگاه و با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله موسیقی در صدد گسترش پیامهای انقلاب اسلامی برآیند.
*رؤسای یکی از دانشگاههای تهران سازمان مرکزی این دانشگاه را به دلیل کمبود فضای خوابگاهی تبدیل به خوابگاه دخترانه کرده و اتاق سابق رئیس دانشگاه در حال حاضر به اتاق خواب دانشجویان تغییر کاربری داده است.
*یکی از دانشگاههای مرکزی کشور برای افزایش کیفیت مواد غذایی اولیه سلف سرویسهای دانشجویی اقدام به راه اندازی مزرعه ای کرده و قصد دارد با راه اندازی کشت و صنعت مکانیزه، دامداری و استخر پرورش ماهی به تامین مواد غذایی اولیه به صورت تازه بپردازد. این مزرعه 3 هزار و 500 هکتار مساحت دارد.
*حضور نام مدیر عامل یکی از شرکتهای خودروسازی مطرح کشور در جمع افراد حاضر در لیست قبول شدگان آزمون دکتری 2 دانشگاه علامه طباطبایی و تربیت مدرس توجه علاقمندان به عرصه دانشگاه و سیاست را به خود جلب کرد تا جایی که یکی از پایگاههای خبری نسبت به این قضیه اطلاع رسانی کرد.
*با وجود اینکه وزیر ارتباطات سرعت اینترنتی 56 کیلوبیت برای دانشگاهها را مناسب می داند، دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات خبر از برنامه افزایش سرعت اینترنت در دانشگاهها به بالغ بر 10 گیگا بیت می دهد.
*جمعی از دانشجویان یکی از دانشگاههای وابسته به وزارت بهداشت در اعتراض به مصوب نبودن رشته دانشگاهی آنها با عنوان "رشد و تربیت کودکان" در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دست به تجمع در محوطه دانشگاه زدند. این دانشگاه نیز در جوابیه ای به رسانه ها ضمن تکذیب شایعه انحلال رشته مذکور اعلام کرده است با توجه به مکاتبه و پیگیری دانشگاه اعلام کرد گروه آموزشی مزبور با ارائه برنامه آموزشی پیشنهادی در قالب تحصیلات تکمیلی جهت تصویب ارائه شده است و برای دانشجویان جای نگرانی نیست.
*امتحانات پایان ترم دانشکده خبر همزمان با سایر مراکز آموزش عالی کشور برگزار می شود اما مدیریت این دانشکده افرادی را که تا کنون سابقه فعالیت در این دانشکده نداشته اند به عنوان مراقب جلسات امتحان استفاده کرده و لذا میان مراقبان و برخی دانشجویان مشکل ایجاد شده است.
نظر شما