۲۹ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۴

ساخت تلفن همراهی از جنس ذرت!

ساخت تلفن همراهی از جنس ذرت!

شرکت کره ای سامسونگ تلفن همراه جدیدی را تولید کرده است که در آن به جای استفاده از پلاستیکهای سنتی از نوعی پلاستیک ویژه که از گیاه ذرت گرفته شده به کار رفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، تلفن همراه جدید W510 یک نقطه تاریخی برای سامسونگ به شمار می رود. در حقیقت این تلفن همراه جدید اولین محصول این شرکت کره ای است که در ساخت آن از پلاستیک سنتی استفاده نشده است و در عوض نوعی پلاستیک مخصوص که با گیاه ذرت ساخته شده در آن به کار رفته است.

براساس گزارش کاتاوب، W510 برای عرضه در بازار کره آماده شده درحالی که مدل مشابهی با عنوان F268 ویژه بازار چین ساخته شده است.

سامسونگ در ساخت این تلفن همراه از مواد بدون "پی وی سی" و بدون ترکیبات بروم استفاده کرده است.

همچنین در محصول جدید این شرکت کره ای مصرف انرژی تاحد چشمگیری کاهش یافته است و باتری قابل شارژ آن زمانی که باتری دوباره کاملا شارژ شد از طریق زنگ هشدار خبر می دهد. این مسئله موجب می شود که شارژر باتری بیش از زمان لازم به جریان برق متصل نماند.

کد خبر 701608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha