۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۱

ترش و شیرین فرهنگ و هنر /

عکس لو رفته و هشدار به بازیگر

عکس لو رفته و هشدار به بازیگر

عکس لو رفته، اعتراض نویسنده، نمایش فیلم ساخته نشده در جشنواره، شیطنت در گویندگی، هشدار به بازیگر و ... مهمترین ترش و شیرین فرهنگ و هنر در هفته گذشته را به خود اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، جدیدترین فیلم سعید سهیلی به واسطه موقعیت دو شخصیت محوری که دوقلوهای به هم چسبیده با عقاید و افکار متضادند، فیلمی کنجکاوی‌برانگیز و جنجالی شده است. عکس‌های فیلم که تا هفته گذشته در رسانه‌ها منتشر شده نشان می‌دهد جواد رضویان و رضا شفیعی‌جم در نقش این برادران دوقلوی از کتف به هم چسبیده بامزه ظاهر شده‌اند.

اما یک اشتباه و شاید هم عمد باعث شد غافلگیری که فیلم می‌توانست در اکران برای مخاطب خود داشته باشد، با انتشار یک عکس به نوعی لو برود. آخرین عکس منتشر شده از فیلم نشان می‌دهد برادران دوقلو از هم جدا و مراسم ازدواجشان برگزار می‌شود و احتمالا کشف این ماجرا در نمایش عمومی می‌توانست جذابیتی بیشتر و فراگیرتر برای مخاطب داشته باشد.



عکس لو رفته "چارچنگولی"

* مصطفی مستور به استفاده بدون اجازه از آثارش در تئاتر، فیلم و اینترنت اعتراض کرد و آن را بی‌توجهی به حقوق نویسنده دانست. وی با اشاره به اجرای نمایشنامه "دویدن در میدان تاریک مین" در قم و لنگرود، قرار گرفتن دو کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" و "چند روایت معتبر" روی اینترنت و ساخت دو فیلم در سال گذشته با تکیه بر محتوای کتاب‌هایش اعتراض کرد.

* علیرضا نادری نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر که به علت بیماری قلبی در بیمارستان بستری شده، هفته گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و حال او پس از عمل مناسب گزارش شده است. فردوس حاجیان درباره او نوشته است: دیالوگ‌نویسی او در مجموعه "میوه ممنوعه" آغاز یک حرکت جدید در تولیدات تلویزیونی پس از انقلاب است. او به رئالیسم انتقادی عشق می‌ورزد.

* نمایش یک پروژه سینمایی تاریخی که هنوز در مرحله فیلمنامه است و برای دریافت پروانه ساخت ارائه شده در جشنواره فجر قطعی شده است! تهیه‌کننده فیلم "حضرت ابوطالب (ع)" گفته: به محض دریافت پروانه ساخت مرحله تولید فیلم آغاز می‌شود و با همت جمعی عوامل آن را برای پخش در جشنواره فجر آماده خواهیم کرد.

محسن علی‌اکبری درباره شرایط فعلی فیلمنامه نیز افزوده است: هم‌اکنون با همکاری طاهره صفارزاده دیالوگ‌نویسی این اثر با استفاده از فیلمنامه احمدرضا گرشاسبی در حال انجام است. فیلمبرداری در ایران، سوریه و مصر انجام می‌شود و در حال مذاکره با بازیگران مصری برای حضور در این فیلم هستیم. اما حضور بازیگران ایرانی هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

* یک گوینده رادیو و تلویزیون معتقد است می‌توان در گویندگی همراه با شیطنت و شور جوانی زبان فاخر را نیز حفظ کرد. ژاله صادقیان گفت: در برخی برنامه‌های رادیو جوان و جنگ‌های طنز شبکه سراسری نوعی طرز صحبت وجود دارد که بوی ادب و فرهنگ ایرانی نمی‌دهد. هر چند زبان پویایی دارد، اما زبان فاخر لزوماً زبانی نیست که مخاطب نتواند با آن ارتباط برقرار کند.

* نیوشا ضیغمی که "تلافی" و "قرنطینه" را بر اکران سینماها دارد به شدت از کلیشه شدن پرهیز می‌کند. این بازیگر  گفته است: بازی در "قرنطینه" را به دلیل تضاد گریم کاراکترم پذیرفتم و از این تضاد ظاهری نترسیدم. دوست داشتم اگر در ذهن مخاطب قالبی از من شکل گرفته با این تمهید شکسته شود. الان هم اگر قرار باشد پیشنهاد مشابه داشته باشم، حاضرم آن را تجربه کنم.

* یک بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر گفته به خاطر پرکاری‌هایش به او هشدار داده‌اند. ثریا قاسمی که مجموعه "سرنوشت" را روی آنتن داشت گفت: اخیراً چند دوست مطبوعاتی از من انتقاد کرده و هشدار داده‌اند در انتخاب قصه و کارگردان دقت بیشتر داشته باشم و توانایی و انرژی‌ام را به سادگی در اختیار کارهایی که درخور من نیستند نگذارم که بسیار سپاسگزارشان هستم.

* فرج‌الله سلحشور نویسنده و کارگردان مجموعه "یوسف پیامبر (ع)" درباره انتخاب بازیگران به مواردی جالب اشاره کرده و گفته است: ما بازیگرانی را انتخاب کردیم که با مسائل اعتقادی بیگانه نیستند. مثلاً وقتی به یکی از بازیگران می‌گفتم تصور کن با آقا امام زمان مواجه می‌شوی، همین یک جمله کافی بود تا بازیگر کل حس را بگیرد و انتقال دهد.

سلحشور در ادامه به برخی کارگردانان انتقاد کرده و گفته: دیده‌ام برخی کارگردانان به بازیگری که نقش زائر یک امامزاده را بازی می‌کند، می‌گویند فرض کن رسیدی به نامزدت و با نامزدت داری حرف می‌زنی! این کارگردان اینقدر درک ندارد که بفهمد نامزد با امامزاده فرق می‌کند.

* مهدی فخیم‌زاده درباره شرایط حاکم بر شورای عالی تهیه‌کنندگان حرف‌هایی خاص زده و گفته است: اتحادیه تهیه‌کنندگان، مجمع فیلمسازان و کانون کارگردانان هر کدام نگاه خاص خود را به سینما دارند و شرایطی برای کار خود تعریف می‌‌کنند. به هر حال در شورای عالی تهیه‌کنندگان همه گرد هم آمده‌اند، گرچه هنوز به تفاهم کامل نرسیده‌اند. شرایط شبیه صلح مسلحانه است.

* مجموعه فاخر "خط شکن" که تا پیش از این اعتراض نویسنده را به همراه داشت تا با نامه نگاری‌های متعدد بالاخره موفق شود نام خود را از تیتراژ کار حدف کند،‌ هفته گذشته اعتراض کارگردان را نیز به همراه داشت. پس از حدف نام سعید دولتخانی از نویسندگی کار، مسعود تکاور کارگران نیز از این پروژه کنار گذاشته شد.

این برکناری از سوی تهیه‌کننده کار صورت گرفته و تکاور از نظارت بر تدوین مجموعه کنار گذاشته شده است. او در جدیدترین اظهار نظرات خود گفته "خط شکن"‌ از این مرحله به بعد متعلق به او نیست. سعید منتظر‌المهدی تهیه‌کننده این مجموعه است.



قاسمی هشدار پرکاری گرفته است

* امیر غفارمنش بازیگر مجموعه "آرزوهای شیرین" معتقد است صحنه‌‌ای عاطفی در تلویزیون ایران گم شده است: ما هنوز مشکل آموزش عاطفی داریم. چارچوب صدا و سیما طوری طراحی شده که نمی‌توانیم بعضی صحنه‌ها را به تصویر بکشیم و هنوز یک دیالوگ که نشان بدهد کسی دیگری را دوست دارد، نداریم. باید نشان دادن احساسات را از طریق کلام بیشتر کنیم.

* شنیده‌ها از برنامه‌های زنده رادیو و تلویزیون حاکی از آن است که کمیت اینگونه برنامه‌ها کاهش خواهد یافت. پخش برنامه‌های انتقادی و اغلب پرحاشیه از یک شبکه رادیویی در ماههای اخیر به این حاشیه دامن زده و طبق دستور مسئولان رسانه ملی برخی برنامه‌های زنده به زودی تولیدی روی آنتن می‌روند. برنامه طنز "جمعه ایرانی" نیز از مدت‌ها قبل ضبط شده پخش می‌شود.

* علی رفیعی هم به جمع فیلمسازانی پیوست که آغاز پروژه جدیدشان طلسم شده است. پروژه "راز" که دی‌ماه 85 به تهیه‌کنندگی محمدرضا تختکشیان پروانه ساخت گرفته و قرار بود رضا کیانیان در آن بازی کند، با توجه به پیش‌تولید سه هفته‌ای در فروردین بالاخره منتقی شد. رفیعی که تازه به ایران بازگشته مهرماه نمایش "شکار روباه" را در تالار وحدت به صحنه می‌برد.

کد خبر 702944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha