به گزارش خبرگزاری مهر، این ویژه نامه در بخش هایی با عناوین "با سامری های امت"، "اخوان الشیاطین و رد پای فرنگیان" و "ریحانه ها زیر پا" منتشر شده است.
در بخش های مختلف این ویژه نامه مقالات و گزارش هایی با عناوین جستاری کوتاه در تحریف و انحراف آموزه های عرفانی، عوامل انحراف و تحریف، ثروت و قدرت، طعمه شیادان و مدعیان عرفان، ردپای استعمار در عرفان سازی (1)، ردپای استعمار در عرفان سازی (2)، پدیده عرفان های پست مدرن، آرامش اعصاب به جای عرفان، زنان طعمه مدعیان دروغین عرفان ارائه شده است.
انسان مدرن و خود بنیاد اندیشی، التقاطیون عارف نما چه می گویند؟ ولایت در عرفان (بررسی مبانی فکری عارف نمایان)، نقد عرفان های دروغین در گفتگو با دکتر یحیی یثربی و معرفی کتاب "در جستجوی عرفان اسلامی" از دیگر عناوین ارائه شده در این ویژه نامه است.
همچنین فایل های صوتی و تصویری با عنوان های جنبش های نوپدید دینی در گفتگو با حجت الاسلام و المسلمین سادات منصوری (فیلم)، آنچه نگفته اند (سخنرانی دکتر رحیم پور ازغدی)، عرفان های کاذب راهی به ناکجاآباد (سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین پناهیان)، عرفانهای اسلامی را بهتر بشناسیم (سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین رمضانی) قابل دیدن و شنیدن برای کاربران با موضوع عرفان های انحرافی است.
در بخشی از این ویژه نامه در مطلبی با عنوان "درباره مکاتب عرفانی نوظهور" آمده است: "عرفان های وارداتی یا عرفان های انحرافی یا عرفان های سکولار، عناوین متفاوت و اسم هایی با معانی متنوع هستند که هر کدام می توانند به ویژگی ها و ابعادی از یک جریان تازه که شاید چهار دهه است در غرب شروع شده و کل دنیا را هم دربر گرفته، اشاره کنند. قصه عرفان های دروغین از آنجا شروع می شود که پس از کنار گذاشتن دین و اعتقادات مذهبی در غرب، بحران معنویت بنیاد تمدن غرب را متزلزل کرد و زندگی به سبک غربی برای مردم غیر قابل تحمل شد. در پی این بحران های معنوی و معرفتی جنبش های دانشجویی در دهه های 1960 و 1970 آمریکا و اروپا را فرا گرفت. این امر باعث شد تمدن غرب در صدد ترمیم خودش برآید. یعنی بعد از سالها کنار گذاشتن دین و کوشش در جهت حذف معنویت و باور به عالم ماوراء ماده، مشکلات و بحران های روانی و اجتماعی متنوعی برای غرب پیش آمد که همه بر آمده از عدم پاسخگویی مدل زندگی مدرن به نیازهای ژرف انسانی بود."
نظر شما