به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی جهانگیری در جلسه دیدار با مدیران شرکت های سرمایه گذار با بیان این مطلب افزود: در این بانک اطلاعاتی تمام فرصت های سرمایه گذاری در ایران در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد تا آنها بتوانند با آگاهی کامل، در این حوزه وارد شوند.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این بانک اطلاعاتی، ارتباط مستمر و مناسبی با سرمایه گذاران برقرار خواهد شد از همه دست اندرکاران و فعالان حوزه گردشگری خواست تا برای تکمیل این بانک تمام اطلاعات بسته های سرمایه گذاری خود را به این معاونت ارائه دهند.
وی تاکید کرد: با همکاری دو جانبه میان فعالان حوزه گردشگری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شاهد رونق بیش از پیش صنعت گردشگری خواهیم بود.
جهانگیری با اشاره به اینکه بسیاری از سرمایه گذاران قوانین و مقررات موجود را سبب کندی روند توسعه زیرساخت های گردشگری می دانند، خاطر نشان کرد: با تشکیل کمیته بررسی قوانین و مقررات موجود در معاونت سرمایه گذاری توانسته ایم برخی از این قوانین را اصلاح و به تائید هیات دولت برسانیم.
معاون سرمایه گذاری و طرح ها به برگزاری دومین همایش فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: همه فعالان این حوزه می توانند توانمندی های خود را در نمایشگاهی که در حاشیه این همایش برگزار می شود، به سرمایه گذاران ارائه دهند.
در ادامه این جلسه داوود مددی مدیر عامل منطقه آزاد کیش نیز با بیان اینکه توسعه گردشگری بدون توجه به زیرساخت های آن امکان پذیر نخواهد بود، گفت: توسعه زیر ساخت ها تنها به ساخت هتل و اماکن اقامتی معطوف نمی شود بلکه باید حمل و نقل هوایی و زمینی را نیز رونق داد.
وی ادامه داد: منطقه آزاد کیش به صورت بالفعل و بالقوه دارای پتانسیل های زیادی برای جذب گردشگر است که با سرمایه گذاری مناسب و روان سازی قوانین در سال های آتی می توان شاهد توسعه گردشگری این منطقه بود.
وی با اشاره به حضور استادان و دکترهای حاذق در جزیره برای درمان بیماری هایی همچون "زخم شصت پا"، "ام اس" و" ضایعات نخاعی و سلولی" گفت: با این پیشرفت در منطقه آزاد کیش شهر دانش و سلامت ایجاد می شود.
مددی خاطر نشان کرد: برای پاسخگویی به حضور توریست های زیادی که برای درمان این بیماری ها به جزیره خواهند آمد، به 200 هتل نیاز داریم.
همچنین محمد طاهر باقری زاده مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز گفت: با وجود 300 کیلومتر ساحل و دسترسی به 5 قاره از طریق چابهار، این منطقه می تواند به عنوان یک قطب گردشگری مهم مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی وجود 18 مکان تاریخی و دیدنی، 160 نوع ماهی اکواریوم، پارک ملی، مرکز اسب و شتر سواری، اسکله و ... را از امتیازات این منطقه برای توسعه گردشگری دانست و گفت: چابهار 14 هزار هکتار زمین مناسب برای ساخت هتل و سایر زیر ساخت های گردشگری دارد
نظر شما