دکتر محمدرضا اسدی به خبرنگار مهر در تبریز گفت: ساماندهی و حمایت از فعالیت نشریات دانشگاهی ، قانونمند کردن فعالیتهای این بخش، ایجاد فرصت های فراگیری مهارت های روزنامه نگاری و ارتقای سطح دانش عمومی و تخصصی دانشجویان فعال در نشریات دانشجویی این دانشگاه تبریز از جمله اهداف برگزاری این کلاس های آموزشی است.
به گفته وی ، در این دوره آموزشی 50 نفر از مدیران مسئول، سردبیران نشریات دانشجویی دانشگاه تبریز آموزش های لازم را در دوره های آموزشی خبرنگاری و روزنامه نگاری را فرامی گیرند.
اسدی یادآور شد: بر اساس ماده 15 دستورالعمل اجرایی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی کشور ، صاحب امتیاز، مدیرمسئول و سردبیر نشریات دانشجویی باید برای انتشار نخستین شماره نشریه با طی دوره های آموزشی روزنامه نگاری بر اساس سرفصل های مصوب شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی موفق به اخذ گواهی پایان دوره شوند.
وی با بیان اینکه دوره های آموزشی در دانشگاه تبریز با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار می شود افزود: شرکت کنندگان در این دوره آموزشهای لازم را در خصوص حقوق نشریات دانشجویی، حقوق مطبوعات،نحوه خبرنویسی، مصاحبه، گزارش، نحوه خبرگیری، تنظیم خبر، عکس خبری، شاخص های اصلی خبرنگار موفق ، نحوه صفحه آرایی فرا می گیرند.
دکتر اسدی افزود: در پایان این دوره از کلاس های آموزشی به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره آموزش روزنامه نگاری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه خواهد شد.
نشریات دانشجویی دانشگاه ها از کلیه حقوق مصرح در قانون مطبوعات جمهوری اسلامی ایران از جمله جستجو، کسب و انتشار اخبار داخل و خارج دانشگاه به منظور افزایش آگاهی جامعه دانشگاهی با رعایت موازین قانونی و حفظ مصالح جامعه برخوردار هستند.
نظر شما