دکتر علی بیت اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: این برنامه، یک طرح راهبردی برای تدوین استانداردهای لازم در حوزه نانو فناوری است و می تواند در تدوین استانداردهای لازم، تعیین حوزه های مهم اولویت دار در زمینه نانو مواد و هماهنگی میان مجموعه فعالیتهای استاندارد نانو مواد در کمیته TC229 سازمان جهانی استاندارد سازی (ISO) نقش آفرینی کند.
رئیس شبکه زیر ساخت ستاد فناوری نانو اضافه کرد: ما پیشنهادات دیگری در زمینه تدوین استاندارها در حوزه نانو داریم که در اجلاس آینده سازمان ISO به صورت رسمی ارائه خواهد شد. این پیشنهادات در زمینه شناسایی خواص و رفتار نانو مواد هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: خوشبختانه بر اساس فعالیتهای گسترده انجام شده در بخش پژوهش و صنعت نانو توسط ستاد فناوری نانو در کشور و دستاوردهای مطلوب در این حوزه، ایران در مجامع بین المللی به عنوان یکی از کشورهای فعال در این حوزه نانو فناوری قلمداد می شود.
وی با بیان اینکه ستاد فناوری نانو توجه ویژه ای به تولید ثروت به وسیله فناوری نانو داشته است، خاطر نشان کرد: در این راستا اقداماتی چون تشکیل شبکه شرکتها، شبکه آزمایشگاهی نانو و مالکیت فکری انجام داده است و در سالهای اخیر موسسه استاندارد سازی با همکاری این ستاد با هدف استاندارد سازی فناوری و محصولات نانو شکل ایجاد کرد.
بیت اللهی همچنین اعلام کرد: در مجله بین المللی ISO که در 140 کشور دنیا توزیع می شود، برنامه ملی و استاندارد فناوری نانو ایران ارائه و به چاپ رسید.
نظر شما