به گزارش خبرنگار مهر، علی دیواندری در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل بانک سپه در جمع خبرنگاران گفت: میزان خرید نقدی بانک ملت بابت محصولات کشاورزی از جمله ذرت، خرما، سویا و چغندر قند در سال گذشته حدود 300 میلیارد تومان ود که این وجوه به صورت نقدی به کشاورزان پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک ملت با بیان اینکه دولت در فواصل زمانی ماه های سال این رقم را به بانک ملت بازپرداخت کرده است، گفت: خرید نقدی محصولات کشاورزان باعث شده که این افراد وجوه محصولات تولیدی خود را به روز دریافت کنند.
وی این امر را دارای اثرات مطلوبی بر اقتصاد کشاورزی عنوان و تصریح کرد: همچنین خرید نقدی باعث شده که دست واسطه ها و دلالان در این کار حذف شود و سود این محصولات به جیب کشاورزان برود.
دیواندری با اشاره به اینکه بانک ملت به بانک مرکزی بدهی کمی دارد، افزود: این بدهی به روز و متغیر است که باید تا پایان مردادماه به حالت عادی خودبازگردد که حالت عادی آن نیز این است که بانک بدهی به بانک مرکزی نداشته باشد و از منابع خود خرج کند.
وی در مورد تراز قرض الحسنه بانک ملت، گفت: ما در این خصوص در طرحهای مختلف از جمله پرداخت وام ازدواج از طریق صندوق مهر امام رضا (ع) پرداخت تسهیلات قرض الحسنه تا سقف 25 میلیون تومان بایت دیه جرائم غیر عمد زندانیان و غیره مشارکت داریم.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: رقمی که باید بابت قرض الحسنه بانک حساب شود به نحوی است که باید از مجموع سپرده ها، الزامات قانونی و ذخیره نقدینگی کم شود که این رقم حدود 80 درصد منابع قرض الحسنه را شامل می شود که در بانک ملت حدود 70 درصد منابع قرض الحسنه در بخش خود پرداخت شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که نظام بانکی کشور از شرایط انقباضی که اجبارا گرفتار آن شده نجات یابد و نیاز مردم را تامین نماید.
نظر شما