وی ادامه داد: البته تعداد خودروهای اورژانس اجتماعی در تهران فقط 12 عدد و کم است و با توجه به جمعیت و گستردگی شهر، قصد داریم بزودی از استانهای دیگر نیز که خط تلفن 123 آنها هنوز فعال نشده خودرو به تهران منتقل کنیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: در تهران خودروهای اورژانس در مناطق پرتردد ، برخی نیز در پایگاههای مداخله در بحران مستقر و تعدادی نیز در سطح شهر در حال حرکت هستند.
سید محمدی به کمبود نیرو اشاره کرد و گفت: این خودروها بطور 24 ساعته، در 3 شیفت کاری و در هر کدام نیز 3 نفر شامل مددکار ، روانشناس و راننده مشغول فعالیت هستند که البته این امر به نیروها فشار وارد می کند اما در هر حال با توجه به کمبود نیرو ما این کار را انجام می دهیم که امیدواریم این مشکل برطرف شود.
وی در خصوص ارائه خدمات به افرادی که نیاز به دریافت خدمات اروژانس اجتماعی دارند ، تصریح کرد: در مورد افرادی که در سطح اول آسیبهای اجتماعی هستند مانند کودکان سر راهی ، دختران و زنان خارج از منزل و ...، برای ارائه خدمات به آنان امکانات کافی داریم و در مواردی مانند کودک آزاری و همسر آزاری نیز که نیاز به مداحله حقوقی و قضایی دارد نیز مشکلی وجود ندارد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: اما در مواردی که مراجعه کننده به اورژانس اجتماعی از سطح یک ( حوزه اجتماعی) خارج و وارد سطح دوم می شود و نیاز به ارائه خدمات در حوزه های دیگر مانند توانبخشی دارد و یا بیمار روانی محسوب می شود، در این صورت برای تامین مکان این افراد و پذیرش آنان با مشکل مواجه خواهیم شد.
گفتنی است ، رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران چندی پیش عنوان کرده بود که افتتاح اورژانس اجتماعی فقط در حد حرکتی نمادین و غیر قابل اجرا بوده که چندی پیش توسط وزارت رفاه صورت گرفته و طی این مدت نیز اثری از فعالیت این خودروها در سطح شهر مشاهده نشده است.
نظر شما