۱۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۲۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

پرداخت مالیات هیچ آثار تورمی بر اقتصاد مردم ندارد

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون مالیاتی درآمدهای اداره کل امور مالیاتی استان سمنان گفت: پرداخت مالیات هیچ آثار تورمی روی اقتصاد مردم ندارد بلکه در کاهش تورم تاثیر مستقیم دارد و سبب تعدیل درآمد بین قشر فقیر و غنی خواهد شد.

علی رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان به مناسبت روز مالیات گفت: دیدگاه تمامی حسابداران و اقتصاد دانان این است که بهترین و سالمترین اقتصاد ،اقتصادی است که توسط مردم تامین شود.

به گفته وی، بودجه ای که دولت به مجلس می دهد شامل دو بخش هزینه و درآمد است که درآمدهای دولت وصول مالیاتها است و تمامی درآمد های کسب شده از این طریق به خزانه منتقل می شود و از آنجا برای هزینه های جاری دولت تخصیص پیدا می کند.

علی رشیدی در خصوص تعلق مالیات به مهریه گفت: بر طبق ماده 144 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب اسفند ماه سال 1366 و اصلاحات بعدی صورت گرفته مهریه اعم از منقول وغیر منقول از پرداخت مالیات معافند.

وی یاد آور شد: دولت با وصول مالیات حاکمیت خود را به مردم ثابت میکند و این درآمدها و مالیات ها با توجه به قانون بودجه هر ساله متغییر است.

کد خبر 711321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha