به گزارش خبرنگار مهر در کرج، فاطمه آجرلو صبح امروز در نشست مسئولان خدماتی و اداری شهرستان کرج اظهار داشت: شهرستان کرج با توجه به رشد غیرمتعارف خود و مهاجرت پذیری بالا تبدیل به شهر کاریکتوریزه ای شده است که راهکارهای معمولی و جاری جوابگوی نیاز آن نیست.
وی افزود: کرج در زمینه برق دچار چالش های زیادی شده است که باید پست های فشار قوی احداث شود تا در زمان های معمولی و بحرانی شهروندان با مشکلات کمتری مواجه شوند.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات آلودگی آب در مناطق ماهدشت، کیانمهر و کمالشهر به حدی شدید است که مسئولان باید با پیگیری جدی هرچه سریعتر با احداث لوله انتقال آب این مشکلات را برطرف کنند.
آجرلو یادآور شد: املاح و آلودگی های آب در این مناطق سلامت شهروندان را تهدید کرده است و با اختصاص اعتبار ویژه باید به سرعت نسبت به رفع موانع احداث پروژه انتقال لوله ای آب به شهرهای کرج اقدام کرد.
نماینده مردم کرج عنوان کرد: مشکلات شهری و منطقه ای کرج بسیار بیشتر از حد تصور است و باید با روش های ویژه و ضربتی از سوی مسئولان شهری، استانی و کشوری حل شود.


نظر شما