محمدحسین مهدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: دریای خزر محور بسیار مهمی برای گردشگری است و در چشم انداز کشور استانهای ساحلی به عنوان قطب گردشگری تعریف شده اند.
وی گفت: از 60 منطقه نمونه گردشگری مصوب هیئت وزیران در استان 20 مصوبه در حوزه ساحلی واقع شده است .
مهدی پورهمچنین با اعلام اینکه طرح جامع و اصولی برای بهره مندی ازنوار ساحلی 700 کیلومتری دریای خزر در حاشیه استانهای شمالی کشور ضروری است، اظهار داشت: به رغم اثرات سودمند میراث طبیعی دریای خزر، دریا یک موهبت الهی است و باید از تمام ظرفیتهای دریا به طور مناسب استفاده شود.
این مقام مسئول عنوان کرد: با وجود انجام مطالعات گوناگون در زمینه دریای خزر، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حلقه مفقود این اتصال مطالعاتی است.
معاون عمرانی استانداری گیلان نیز در این زمینه به مهر گفت: گیلان با توجه به تنوع منابع طبیعی موجود در رده مناطق با توان و قابلیت بالای گردشگری قرار دارد و واجد شرایط گردشگری در سطح مناطق با توان و قالبیت بالاست.
محمد علیزاده افزود: این عرصه در دو جاذبه بالقوه آبی و خشکی از قبیل دریا، تالابها، آبشارها در تلفیق با عوامل خشکی نظیر، جنگلها، کوهستانها و روستاها با توان فرهنگی و تاریخی، گیلان را به وجود آورده است.
وی اظهارداشت: این استان دارای جاذبه های متنوعی است که بیشتر بخشهای آن هنوز به فعل در نیامده از این رو نیاز به وجود طرحی جامع و مدون است که بتواند نقاط و بسترهای مستعد گردشگری را شناسایی و برای مقیاسهای، فرا ملی، ملی، منطقه ای و محلی امکان سنجی کند.
معاون استاندار گیلان اشاره کرد: مطالعات طرح جامع انجام و ماحصل شناسایی و تدوین آن بیش از 70 نقطه شاخص گردشگری در سه سطح، ساحلی، تفرجگاههای میانی و دهکده ای ییلاقی فراهم شده است.
وی ادامه داد: در این مطالعات سواحل دریای خزر در حوزه گیلان که به طول 272 کیلومتر از آستارا تا چابکسر کشیده شده به عنوان شاخصه اصلی گردشگری گیلان تعیین شده است.
نظر شما