به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد جواد محمدی زاده ظهر امروز در دیدار با مسئولان مؤسسات غیرانتفاعی استان خراسان رضوی و مدیران ذیربط اظهار داشت: دغدغه اصلی مؤسسات غیرانتفاعی، اعتبار و حیثیت آنان است که باید در سطح استانی، ملی و بین المللی کار آمدی داشته باشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون تعداد دانشجویان مؤسسات غیرانتفاعی در خراسان رضوی همانند بزرگترین دانشگاه استان یعنی دانشگاه فردوسی مشهد است که حاکی از کارآیی و قدرت علمی این مؤسسات است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه بایستی از تجربیات موفق دانشگاه های دنیا استفاده کرد، خاطر نشان کرد: باید تلاش کرد تا رتبه هر دانشگاه بر مبنای تراز علمی و منزلت علمی آن سنجیده شود.
وی بر راه اندازی خوشه های علمی بر اساس دانایی محوری توسط مؤسسات غیر انتفاعی تأکید کرد و اظهار داشت: مؤسسات غیر انتفاعی می توانند با ایجاد یک پردیس دانشگاهی که در آن فضاهای اداری، آموزشی، پشتیبانی و خدماتی موجود باشد، در یک افق 50 ساله نیازهای خود را پیش بینی کنند.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: برای حمایت از این پردیس دانشگاهی می توان از منابع استانی استفاده کرد.
محمدی زاده از مسئولین خواست تا ظرف مدت 3 ماه نسبت به امکان سنجی و مکان یابی این پردیس دانشگاهی اقدام نمایند و افزود: لازم است تا هر چه سریعتر منابعی که می تواند برای حمایت از این بخش استفاده شود، تعیین گردد.
وی ابراز داشت: بی تردید با ایجاد این شهرک دانشگاهی نیروی انسانی و منابع انسانی با کیفیت بالا تربیت خواهد شد و سرمایه گذاری های با ارزشی شکل خواهد گرفت.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار داشت: در چند سال اخیر با توجه به عنایات دولت نهم به مؤسسات غیر انتفاعی، این مؤسسات هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی پیشرفت قابل توجهی داشته اند.
رضا عبدالملکی عنوان کرد: خراسان رضوی 16 مؤسسه غیر انتفاعی دارد که 17 هزار دانشجو در آنها مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 8 هزار و 300 نفر از آنها پسر و بقیه دختر می باشند.
وی افزود: تعداد 28 رشته در این مؤسسات فعال هستند که امیدواریم در آینده کوتاهی این عدد به 37 رشته ارتقا یابد.
نظر شما