احمد جعفرپور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان، با اشاره به فعالیت هنرمندان صنایع دستی همدان در 80 رشته، اظهارداشت: استان همدان به لحاظ برخورداری از پتانسیل های این حرفه، در بین پنج استان برتر کشور قرار دارد.
جعفرپور به کسب رتبه های برتر استان همدان در تولید سفال، چرم، منبت و معرق اشاره کرد و گفت: متاسفانه درحال حاضر استفاده کاربردی از سفال لالجین درجامعه کم رنگ شده است.
وی از برگزاری جشنواره سفال لالجین با هدف بسط و گسترش رویکرد کاربردی سفال خبر داد و با تأکید به تقویت جایگاه این هنر در کشور، خاطرنشان کرد: صنعتگران باید به ارتقاء کیفیت کار توجه داشته باشند تا بازار کشورهای هدف را به دست بگیرند.
وی تعداد کارگاه های صنایع دستی استان همدان را 12 هزار و 830 کارگاه ذکر کرد و اظهار داشت: صادرات 30 میلیون دلار صنایع دستی از استان همدان در سال جاری هدف قرار گرفته است.
معاون سازمان صنایع دستی، میراث فرهنگی وگردشگری استان همدان از تحت پوشش بیمه قرار دادن هنرمندان کارگاه های کمتر از پنج نفر که پروانه فعالیت داشته باشند، خبرداد و تصریح کرد: با اجرای طرح این تعداد، بیمه شدگان بخش صنایع دستی در کشور به 10 میلیون نفر می رسد.
جعفرپور خاطرنشان کرد: با راه اندازی بازارچه های فصلی و دائمی صنایع دستی درهمدان، هنر مردم این خطه به جهانیان شناسایی می شود.
نظر شما