۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۵۶

9 هزار واحد صنعتی در صنایع نساجی و پوشاک کشور فعالند

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن گفت: براساس پروانه‌های بهره برداری موجود، 9 هزار واحد صنعتی در صنایع نساجی و پوشاک کشور فعالند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنایع و معادن، گلناز نصراللهی افزود : هم اکنون در این تعداد واحد نساجی با سرمایه‌ای بالغ بر 34 هزار میلیارد ریال بیش از300 هزار نفر مشغول به کارند .

وی خاطرنشان کرد: این کارخانجات 9 درصد اشتغال کشور و 7 درصد سرمایه گذاری را در اختیار دارند و سهم ارزش افزوده آنها بین 4 تا 5 / 4 درصد است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن در ادامه با اشاره به صادرات محصولات نساجی گفت : در دوماهه ابتدای امسال بیش از 15 هزار و 975 تن با ارزشی بیش از 111 میلیون دلار محصولات مرتبط با صنایع نساجی و پوشاک صادر شده است .

به گفته نصراللهی ، بررسیها حاکی است ، صادرات پوست ،‌ چرم و پوستهای نرم و اشیای ساخته شده از این مواد حدود 5 هزار و 129 تن به ارزش 19 میلیون و 231 هزار دلار و میزان صادرات کفش ، کلاه ، پر و اشیاء ساخته شده از آن حدود هزار و 911 تن به ارزش 9 میلیون و 50 هزار دلار بوده است .

وی افزود: همچنین براساس آمارها، میزان صادرات مواد نساجی و مصنوعات از این مواد حدود 4 هزار و 937 تن به ارزش 22 میلیون و 722 هزار دلار و فرش و سایر کف‌پوشها از مواد نسجی 3 هزار و 980 به ارزش 60 میلیون و 476 هزار دلار بوده است.

نصراللهی همچنین درخصوص میزان تولیدات چرمی در کشور طی سال گذشته گفت: تولید چرم سبک در سال 86 حدود 65 میلیون فوت مربع و چرم سنگین بیش از 46 میلیون فوت مربع یعنی 44 تا 46 درصد ظرفیت اسمی بوده است که با احتساب این میزان تولید ،‌ سهم ایران در تولید جهانی ، برای چرم سبک 45 / 1 درصد و برای چرم سنگین 4 / 0 درصد است.

وی با اشاره به فعالیت 280 واحد تولیدی در صنعت چرم ایران گفت: هم اکنون ظرفیت اسمی چرم سبک 146 میلیون فوت مربع و چرم سنگین 100 میلیون فوت مربع است .

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن درخصوص وضع تولید پنبه در کشور نیز افزود: با وجود افزایش حقوق ورودی پنبه در دو سال اخیر با وجود کاهش تولید پنبه داخلی ، میزان واردات پنبه افزایش یافته و در عین حال کل پنبه داخل نیز خریداری شده است .

نصراللهی تصریح کرد: درحالیکه تولید جهانی پنبه 25 میلیون تن است، با توجه به وجود خشکسالی ، پیش‌بینی تولید پنبه در کشور برای امسال حدود60 هزار تن است.

وی خاطرنشان کرد: برای حمایت از تولید پنبه پیشنهاد می‌شود حقوق ورودی این محصول به 4 درصد کاهش یافته و با استفاده از قیمت تضمینی و پرداخت یارانه‌های مستقیم به کشت پنبه از تولید این محصولات به جدیت حمایت شود.

کد خبر 720107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha