به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد یکشنبه شب از ساعت 17:30 الی 21:30 برای بررسی طرح تحول بزرگ اقتصادی میزبان شماری از فعالان اقتصادی و نمایندگان اتاقهای بازرگانی و صنف های گوناگون تجاری و صنعتی بود.
رییس جمهور در این نشست پس از سخنان شماری از فعالان اقتصادی درباره ابعاد مختلف طرح تحول بزرگ اقتصادی و شنیدن دغدغه ها و پیشنهادات مطرح شده در سخنانی به مباحث آنان پاسخ داد.
وی فعالان بخش های مختلف اقتصاد ایران را از جمله اقشاری دانست که در سخت ترین شرایط در مجموع بهترین عملکرد و بازدهی را داشته اند.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه دولت به شرایط و تحولات دنیا و داخل کشور در عرصه های گوناگون اشراف کامل دارد، خاطر نشان کرد: به خاطر برخی نارسایی هایی که در عرصه اقتصادی گریبانگیر کشور است ، اقشاری که به طور واقعی برای کشور زحمات بسیاری متحمل می شوند همواره با مشکلاتی مواجه هستند و آنهایی که زحمت چندانی نمی کشند به راحتی از امکانات و تسهیلات ویژه برخوردار می شوند. همچنین پیچ و خم های اداری سنگینی در برابر تولید و تجارت کشور وجود دارد که دولت درصدد است نارسایی ها موجود را از پیش پای مردم بردارد .
رئیس جمهور تاکید کرد : اقشار و صنوفی که فشارهای سیاسی، بانکی، اقتصادی و هیاهوها و تهدیدات را تحمل می کنند و با تلاش روز افزون باعث می شوند آثار این گونه فشارها در جامعه محسوس نباشد، یقیناً در شرایط مناسب و آرام اقتصادی می توانند اقتصاد کشور را به رتبه اول جهان برسانند.
دکتر احمدی نژاد اجرایی نشدن طرح های بنیادین اقتصادی در دوره های گذشته را دارای علل سیاسی و اجرایی دانست و گفت: عده ای تصور می کردند اجرای برخی تحولات موجب آشوب و بحران اجتماعی خواهد شد و از این رو از ترس تبعات احتمالی آن وارد اجرای آن نمی شدند. علت دوم هم از وسواس بیش از حد کارشناسی بوده است . در عین حال تاکنون چارچوب و بسته ای مانند طرح تحول اقتصادی تدوین و ارایه نشده است.
وی مجموعه طرح تحول اقتصادی را یک بسته به هم پیوسته و منسجم دانست و تصریح کرد: در این طرح 7 محور کلیدی با استدلال و پس از 2.5 سال بحث و بررسی کارشناسی در کنار هم قرار گرفته است که باید با هم به اجرا در آید. ضمن اینکه پس از اجرای این طرح می توان بسته ها و مجموعه های دیگری نیز برای رفع برخی مشکلات طراحی و تدوین کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در اجرای هر تغییر و تحول سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، دولت و مردم در کنار و پشتیبان هم هستند، اظهار داشت: بدون هماهنگی و همراهی یکدیگر نمی توان در هیچ اقدامی به موفقیت دست یافت و ما معتقد به یک دولت کوچک کارآمد هستیم و به همین دلیل مسیر واقعی واگذاری شرکت ها و موسسات اقتصادی به مردم چند 10 برابر پیشین شده است.
دکتر احمدی نژاد با ابراز خرسندی از اینکه هیچ کدام از فعالان اقتصادی در ضرورت کلیات طرح تحول بزرگ اقتصادی تردیدی نداشتند، اختلاف نظر در تفسیرها و برخی نگرانی ها در نحوه اجرا را امری طبیعی دانست و گفت: کارگروه ها و کمیته های مختلفی در حال بررسی و تکمیل این طرح هستند و از حضور فعالان اقتصادی در این کارگروه ها استقبال می کنیم و اگر دست به دست هم بدهیم، تبعاتی که ممکن است وجود داشته باشد به حداقل خواهد رسید.
وی در ادامه با اشاره به استعدادها و توان بالای ملت ایران، تصریح کرد: این استعداد در ایران اسلامی هست که اگر مسیری را کشورها و ملت های دیگر در 30 سال طی می کنند، ملت ایران آن را در 10 سال به سرانجام برساند. ایرانیان مردمی در هم تنیده و منسجم هستند که به فکر عزت و سربلندی کشور شان می باشند .
رئیس جمهور برخی فشارهای داخلی و خارجی برای متوقف کردن حرکت شتابان دولت و مردم به منظور پیشرفت کشور را بی فایده دانست و تاکید کرد: فشارهایی که برخی در داخل و خارج کشور قصد دارند در برابر پیشرفت مردم ایجاد کنند به هیچ وجه مانع حرکت رو به پیشرفت ملت بزرگ ایران اسلامی نخواهد شد.
دکتر احمدی نژاد خاطر نشان کرد: احساسی که در مجموعه دولت نسبت به کشور و مردم وجود دارد، احساس خدمتگزاری است و به آن افتخار می کند و باید دست به دست هم دهیم و ایران عزیز را به قله های شکوفایی برسانیم.
در ابتدای این نشست حسینی دبیر کارگروه طرح تحول بزرگ اقتصادی زوایای مختلف این طرح را برای جمع حاضر تشریح کرد و خواستار مشارکت و همکاری آنان با کارگروه های تخصصی طرح تحول اقتصادی شد.
در ادامه این نشست بیش از 10 نفر از فعالان اقتصادی ، بخش خصوصی و نمایندگان اصناف تجاری و صنعتی دیدگاه ها و نظرات و پیشنهادات خود را درباره طرح تحول بزرگ اقتصادی مطرح کردند. فعالان اقتصادی طرح تحول بزرگ اقتصادی را قابل تقدیر و مولودی مبارک دانستند و دولت را به دقت و مراقبت در عملیاتی کردن آن فراخواندند.
در این گردهمایی ، معاونان اول و اجرایی رئیس جمهور و وزرای کار و امور اجتماعی ، رفاه و بازرگانی و شماری از مشاوران رئیس جمهور حضور داشتند.
نظر شما