به گزارش خبرنگار مهر ازبجنورد، محمد حسین جهانبخش امروز دربازدید ازاین منطقه افزود: هیئت دولت در بهمن سال 83 راه اندازی بازارچه مرزی پرسه سو را مصوب کرد و در دو سال گذشته بیش از پنج میلیارد ریال اعتبار برای تاسیس بازارچه مرزی پرسه سو اختصاص داد ه شده است.
جهان بخش تصریح کرد: نزدیکی مسیر پرسه سو به عشق آباد ، وجود قومیت های مشترک و مزیت های اقتصادی و اجتماعی در منطقه ، بازارچه مرزی پرسه سو را از سایر بازارچه ها متتمایز می کند.
وی خاطر نشان کرد: راه اندازی بازارچه مرزی پرسه سو ضمن ضمن تقویت بنیادی اقتصادی موجب تقویت بنیان های اعتقادی وایجاد اشتغال در منطقه می شود.
استاندار خراسان شمالی ازسفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان خواست تا رایزنی هی لازم برای موافیت کشور مقابل در ایجاد بازارچه مرزی پرسه سو را انجام دهد.
در این بازدید محمد رضا فرقانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکمستان از اقدامات انجام شده توسط سفارت جمهوری اسلامی برای ایجاد بازارچه مرزی در پرسه سو را تشریح کرد.
صیفی رئیس دفتر وزارت امور خارجه در شمال وشرق کشور یکی ازراهکارهای لازم برای توسعه پایدار و ورود به بازارهای خارجی ضرورت شناخت مدیران استان از قوانین ومقررات بین المللی برشمرد.
وی آمادگی دفتر وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور برای برگزاری دوره ای آموزشی برای مدیران استان را اعلام کرد و افزود: استان خراسان شمالی بالاترین پتانسیل برای برقراری مبادلات اقتصادی ، فرهنگی واجتماعی با خارج ازکشور را دارد.
در این دیدار هر یک از مدیران نظرات و پیشنهادات خود را در مورد ضرورت تاسیس این بازارچه مرزی اعلام و مقرر شد سفارت سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکمنستان، اقدامات قانونی برای تحقق این بازارچه مرزی را انجام دهد.
در این دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکمنستان ، استاندار خراسان شمالی و هیات همراه از نقطه صفر مرزی پرسه سو با کشور ترکمنستان، روند بهسازی رودخانه سمبار که توسط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکمنستان در حال بهساری است بازدید کردند.
نظر شما