عبدالجواد رهبر در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: از این میزان اعتبار دو میلیارد و 800 میلیون تومان برای هزینه های جاری است و می توان گفت نسبت به سال گذشته از مجموع اعتبارات افزایشی نداشتیم اما بخش تجهیز کارگاهها به ابزار و دستگاههای مختلف و تبدیل آنها به عدد و رقم اعتباری 55 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه امسال 2/29 تعهدات آموزشی سازمان فنی حرفه ای تعهدات آموزشی به بخش غیر دولتی واگذار می شود، افزود: در حال حاضر اصلی ترین مشکل آموزشهای فنی و حرفه ای در روستاها نبود مربی است به طوری که مراکز روستایی دارای تجهیزات آموزشی کامل هستند اما به دلیل مسافت وهزینه های جانبی دیگر، مربیان همکاری های لازم را انجام نمی دهند.
وی نبود استانداردهای تدوین شده در بحث آموزشهای مهارتی را از دیگر مشکلات این بخش دانست و گفت: در بحث آموزشهای تخصصی بلند مدت که چهار حرفه در 18 ماه آموزش داده می شود، نگهداری کارآموز تا پایان آموزش مشکل است که با پودمانی کردن آموزشها سعی شده این مسئله برطرف شود.
رهبر تصریح کرد: برخی استانداردهای آموزشی موجود مدت زمان زیادی از آنها گذشته است و از آنجا که از سوی سازمان فنی حرفه ای کشور پنج هزار استاندارد آموزشهای مهارتی قرار است تدوین شود تدوین یک هزار استاندارد به عهده سازمان فنی حرفه ای استان مرکزی نهاده شده است تا کمیته پژوهشی به همراه مرکز تحقیقات سازمان فنی حرفه ای در بحث نیازسنجی و استاندارد سازی فعالیت کنند.
مدیرکل سازمان آموزش فنی حرفه ای استان مرکزی در خصوص گواهینامه ها یادآور شد: گواهینامه یا مهارت نامه درجه یک،18ماهه با 2700 ساعت آموزش معادل هشت سال تجربه کاری، گواهینامه درجه یک، 9 ماهه با 1200 ساعت آموزش برابر شش سال تجربه کاری و مهارت نامه درجه دو، 9 ماهه با 1200 ساعت آموزش معادل چهار سال تجربه کاری محاسبه می شود.
نظر شما