به گزارش خبرگزاری مهر، مجد الدین معلمی به فعالیت استانها در هر یک از محورهای پیشنهادی اشاره کرد و اظهار داشت: موضوعات ازدواج ، امور خیریه ، فعالیت های بشردوستانه ، عرصه های ورزشی ، گردشگری ، محیط زیست ، تاریخی و حفظ آثار فرهنگی ، کارآفرینی ، عمران و آبادانی ، زنان و دختران و حقوق جوانان در محور اجتماعی و از جانب چهار استان کشور پیگیری خواهد شد.
وی فعالیت های آموزشی ، تخصصی ، صنفی ، فناوری اطلاعات ، مطالعات و تحقیقات را از زیر مجموعه های محور علمی و پژوهشی اعلام کرد و با اشاره به پیگیری سه استان در این حوزه، افزود: تئاتر، سینما ، نقاشی ، صنایع دستی ، موسیقی ، نویسندگی شعر و داستان ، رسانه و خبر در قالب محور هنری و ادبی و از سوی دو استان بررسی می شود. همچنین قرآن ، احکام، حدیث ، نماز ، هیئت های مذهبی ، دفاع مقدس ، ایثار و شهادت ، اردوهای جهادی، امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ، جهان اسلام ، انتظار و مهدویت ، تشیع و احیا هویت دینی از محورهای زیر مجموعه گروه اعتقادی و مذهبی است که از سوی سه استان پیگیری خواهد شد.
معلمی با اشاره به اینکه این همایش در پی جشنواره سراسری اتفاق برگزار می شود، تصریح کرد: پس از برگزاری جشنواره اتفاق و شناسایی تشکل های جوانان در کشور، بانک اطلاعات و توانمندی های تشکل ها تشکیل و نقاط ضعف و قوت آنان بررسی می شود . این تشکل ها در قالب چهار گروه و 12 محور فعالیت اعلام شده قرار گرفته و تحت آموزش های عمومی ، تخصصی و تشکیلاتی قرار می گیرند.
نظر شما