مسعود مرشدی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس اظهار داشت: از ابتدای انقلاب تا سال 1385 در سراسر هرمزگان تنها 57 سالن ورزشی احداث شده بود اما تنها در دو ساله اخیر کار احداث و یا بهره برداری از 57 سالن ورزشی دیگر در هرمزگان آغاز شده و اعتبارات در بخش ورزش هرمزگان طی سه ساله دولت نهم معادل سراسر اعتبارات 27 سال قبل از آن است.
وی گفت: با کار مداوم زیر بنایی صورت گرفته در تک تک رشته های ورزشی استان و با تامین نیاز اولیه ورزش در رشته های مختلف، سهم هرمزگان از مدال آوری ملی و بین المللی رشد کم نظیری داشته و حتی جایگاه هرمزگان در رقابتهای المپیاد ایرانیان در مقایسه با سال گذشته بهبود زیادی یافته است.
مرشدی کسب مدالهای رنگارنگ در رشته های مختلف ورزشی از جمله ژیمناستیک، قایقرانی، بوکس، اسکیت، ووشو و ورزشهای رزمی در رده های متعدد نوجوانان و جوانان را ناشی از عملکرد مناسب ساختار ورزشی هیئت ها برشمرد و خاطرنشان کرد: برخی هیئتها از زمان تشکیل آنها در هرمزگان تنها چندماه می گذرد اما در همین مدت کوتاه با ساماندهی مناسب و با با دقت و پیگیری در رقابتهای متعدد ملی صاحب مدال طلا می شوند.
مدیرکل تربیت بدنی هرمزگان ادامه داد: در سال گذشته هرمزگان در مجموع مدالها مقام بیست و دوم میان استانها را کسب کرد که امروز تاکنون جایگاه هرمزگان در میان 10 استان برتر کشور است که امید می رود تا پایان رقابتها این جایگاه حفظ شده و بهبود یابد.
مرشدی توسعه ورزش بانوان را از دستاوردهای ویژه حوزه ورزش هرمزگان نام برد و گفت: با حمایت بخش خصوصی و تلاش مناسب هیئتهای فوتبال، والیبال و ورزشهای رزمی در این بخش فعال شده و موفقیتهای مناسبی را کسب کرده که انتظار می رود در برخی رشته ها با تلاش بیشتر و برنامه ریزی اصولی تر هیئتها بتوان شاهد موفقیت بیشتر در حوزه ورزش بانوان بود.
وی با اشاره به لزوم توسعه ورزشهای آبی در این استان بیان داشت: نعمت وجود ساحل گسترده و بکر در سراسر طول جغرافیایی هرمزگان می طلبد تا با هدایت نگاهها به این سو، زمینه را برای توسعه بیش از پیش ورزشهای ساحلی فراهم کرد.
نظر شما