۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۱۰

استاندار لرستان:

اطلاع رسانی صحیح نقش مهمی در فرهنگ سازی دارد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سید حسین صابری گفت: اطلاع رسانی صحیح و به موقع نقش بسیار مهمی در فرهنگ سازی در جامعه ایفا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، استاندار لرستان عصر دوشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی استان اظهار داشت: اطلاع رسانی صحیح و به موقع نقش بسیار مهمی در فرهنگ سازی در جامعه ایفا می کند به طوری که شاهد تاثیر مثبت آن در بسیاری مواردی از جمله در بحث صرفه جویی در مصرف برق بوده ایم.

سید حسین صابری با تاکید بر اهمیت و ضرورت اطلاع رسانی این امر را در صورتی مفید دانست که به هنگام بوده و به نیازهای مخاطبان و جامعه برای دانستن و آگاهی توجه شود، تصریح کرد: گاهی اوقات در جامعه مسئله ای حساسیت برانگیز می شود که در صورت توجه به آن و اطلاع رسانی صحیح و دقیق و آگاه نمودن مردم نسبت به آن می توان جلوی بسیاری از شایعه سازیها، تشنجات و سوء استفاده های احتمالی را گرفت.

وی با اشاره به اینکه از نظر ساماندهی بخش اطلاع رسانی در استان کارهای مطلوبی صورت گرفته است، افزود: در این زمینه اگر جلوتر از سایر استانها نباشیم به طور قطع و یقین از آنها عقب نمانده ایم.

استاندار لرستان لزوم توجه به امر اطلاع رسانی را با توجه به حجم گسترده اخبار در روز و منابع متفاوت برای دسترسی به آن بسیار مهم ارزیابی کرد و خواستار تلاش بیشتر کلیه اعضاء در این زمینه شد.

صابری اطلاع رسانی و آگاه نمودن مردم نسبت به امور جامعه را از نشانه های توجه مسئولان به افکار عمومی مردم دانست و بیان داشت: توجه مسئولان و اعتماد آنها به مردم در مورد آگاهی دادن به آنها موجب امیدواری مردم و اعتماد متقابل خواهد شد.

وی همچنین خواستار توجه و گسترش بیشتر امر اطلاع رسانی در استان شد و عنوان کرد: باید پایگاههای اطلاع رسانی متعدد توسط دستگاههای اجرایی طراحی شود تا از این روش دسترسی آسان مردم به اخبار و عملکرد های دولت انجام شود.

صابری بر فعال کردن پایگاههایی همچون مساجد، بسیج و سپاه به عنوان اقشار موثر و مورد اعتماد تاکید کرد و گفت: می توان خبرنامه های ویژه و کم هزینه را برای اطلاع رسانی چاپ کرد و در اختیار ائمه جماعات مساجد، مبلغین و روحانیون به عنوان یک پایگاه اطلاع رسانی مطمئن قرار داد.

استاندار همچنین با اشاره به نقش ارتباط نزدیک مسئولان با مردم در اطلاع رسانی از خدمات و عملکرد دولت گفت: طرح شمیم خدمت یکی از موارد موفق این امر است که در استان در حال اجرا است.

وی افزود: سخنان قبل از خطبه های نماز جمعه نیز یک کانال ارتباطی قوی است که مدیران می توانند از طریق آن ارتباط خود را با مردم افزایش داده و در امر اطلاع رسانی گام بردارند.

صابری در ادامه با اشاره به اهمیت و جایگاه صدا و سیما در امر اطلاع رسانی تاکید کرد: صدا وسیما به عنوان رسانه ملی باید تلاش زیادی در این زمینه داشته باشد.

وی ادامه داد: این سازمان باید دارای یک برنامه ریزی فعال برای برقراری ارتباط متقابل مردم و مسئولان باشد و حتی می تواند با تهیه میز گردهای چالشی امر اطلاع رسانی را به روز و به هنگام ارائه کند.

استاندار نقش روابط عمومی های ادارات را به عنوان پل ارتباطی اداره متبوع با مردم مورد توجه قرار داد و خواستار تشکیل منظم جلسات شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان شد.

وی توجه به باز خورد و تأثیرات اخبار منتشر شده را بسیار مهم دانست و افزود: کلیه دستگاههای اطلاع رسانی باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.

صابری در ادامه با اشاره به نزدیکی هفته دولت خواستار تسریع در انجام مقدمات برگزاری آن شد و بیان داشت: هفته دفاع مقدس نیز در راه است که باید خود را برای برگزاری با شکوه آن آماده کنیم.

سید رضا دهناد معاون بر نامه ریزی استانداری لرستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به فعالیتهای مثبت انجام شده در زمینه اطلاع رسانی از عملکرد دولت و دستگاههای اجرایی استان، اظهار داشت: در نظام نامه اطلاع رسانی سعی شده تا ضعفهای موجود در این زمینه جبران شود اما برای اجرایی شدن آن نیاز است دبیرخانه این شورا فعالیت بیشتری داشته باشد.

محسن محرری، معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری نیز ضمن ارائه پیشنهاداتی در زمینه اجرایی شدن نظام نامه، بیان داشت: پایگاه اطلاع رسانی استانداری توسط اداره کل فناوری اطلاعات در حال بازسازی است که به این وسیله اطلاع رسانی استانداری مفیدتر و به روزتر خواهد شد و کلیه علاقمندان می توانند به آن مراجعه کنند.

فرماندار خرم آباد نیز در ادامه با تاکید بر امر آموزش روابط عمومی های ادارات استان، گفت: هر کدام از مسئولان به تنهایی می توانند به عنوان یک رسانه برای انتقال اخبار و عملکرد دولت عمل کنند که در صورت منظم بودن این امر اطلاع رسانی می تواند بسیار تأثیر گذار باشد.

حسن شریعت نژاد با تأکید بر اهمیت روحانیت در امر اطلاع رسانی صحیح و ارتباط آنان با مردم خواستار انتقال جدیدترین اطلاعات و اخبار عملکرد به وسیله خبرنامه ها و سایر امکانات به آنان شد.

مدیرکل حوزه استاندار نیز با اشاره به دقت در امر اطلاع رسانی، پیشنهاد کرد: دبیرخانه شورای اطلاع رسانی و روابط عمومی ها همانند خبرگزاریها دارای سرویسهای مختلف خبری باشند.

داریوش درویشی تاکید کرد: اخبار ورودی و خروجی استانداری باید مورد تحلیل و دقت نظر قرار گیرد.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان نیز با تأکید بر عمل در چهارچوب نظام نامه و عملیاتی کردن آن، یادآور شد: باید گروهی مسئول رصد نیازهای خبری جامعه بوده و انتشار اخبار نیز بر اساس اولویت بندی این گروه صورت گیرد و همین امر موجب جلوگیری از بروز برخی خلاها در زمینه اخبار و اطلاعات در جامعه می شود.

علی چراغیان نیازهای خبری جامعه را در دو گروه کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم بندی کرد و بر ضرورت سرعت عمل در انتشار اخباری که نیاز کوتاه مدت جامعه است تاکید کرد.

حجت الاسلام قنبر علی خادمی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی لرستان نیز در ادامه ضمن اشاره به اینکه انقلاب اسلامی کشور ما حاصل فداکاری و خون فشانی متدینین جامعه بوده است با اشاره به آمادگی مبلغین و طلاب در امر اطلاع رسانی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی را باید به مساجد و مصلاها گسترش داده و با توجه به تعهد این طیف از جامعه و اعتمادی که مردم نسبت به آنها دارند می توانند رسانه ای مطمئن و موثق برای انتشار اخبار باشند.

کد خبر 723987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha