۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۷:۵۵

احمدی نژاد:

جنبش عدم تعهد ظرفیتی بسیار خوب برای گسترش همکاری‌ایران و هند است

رئیس‌جمهور جنبش عدم تعهد را یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب برای گسترش همکاری‌های دوجانبه ایران و هند دانست و تأکید کرد: تهران و دهلی نو می‌توانند نقش مهمی در این جنبش داشته باشند.

به گزارش خبر گزاری مهر، دکتر محمود احمدی ‌نژاد در حاشیه پانزدهمین اجلاس وزرای امور خارجه عضو جنبش عدم تعهد در دیدار با وزیر امور خارجه هند یادآور شد: اهدافی که از ابتدا برای شکل‌گیری جنبش عدم تعهد تعریف شده است، امروز نیز می‌تواند با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه هند یکی از پایه‌گذاران اصلی جنبش عدم تعهد بوده است، تصریح کرد: تهران و دهلی نو با همکاری‌یکدیگر می‌توانند در احیای نقش سازنده جنبش عدم تعهد در مسائل پیچیده جهانی، نقش مؤثری ایفا کنند.

دکتر احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: در حال حاضر فرصت‌های متعددی در جهان پدید آمده است که با مدیریت بهینه می‌توان حوادث را به نفع ملت‌ها هدایت کرد.

پرناب موکرجی وزیر امور خارجه هند نیز با اشاره به سفر چندی پیش دکتر احمدی‌نژاد به کشورش گفت: این سفر نشانگر روابط مستحکم دوجانبه بود و ما علاقمند به توسعه سطح همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی فراتر از بخش نفت و گاز هستیم.

وزیر امور خارجه هند تأکید کرد: جنبش عدم تعهد در شرایط جدید جهانی می‌تواند مسؤولیت پذیری بیشتری ایفا کند.
 

کد خبر 724380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha