محسن روحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متاسفانه تعریف درستی از اوقات فراغت نشده و برخی از مدیران دستگاههای دولتی و فرهنگی، جامعه و خانواده ها درک صحیحی از این اوقات جامعه هدف ندارند.
وی تصریح کرد: اوقات فراغت در معنای لغوی معنی زمان بیکاری را می دهد و در واقع زمانی را شامل می شود که می توانیم به کارهای مهمی بپردازیم که در گذشته به دلیل کمبود وقت به آنها توجه نکرده ایم.
روحی افزود: همین اوقات و زمانهای فراغت بوده است که به وسیله بسیاری از افراد مورد استفاده قرار گرفته و در همین زمانها آثار خارق العاده ای توسط هنرمندان خلق شده است.
وی گفت: جامعه باید دیدگاه خود را نسبت به اوقات فراغت تغییر دهد زیرا خانواده ها فکر می کنند فرزندان باید در زمان اوقات فراغت بچه ها باید از خانه خارج شوند و بدون هیچ برنامه مدونی به شرکت در کلاسهای مختلف بپردازند.
وی افزود: بخش زیادی از اوقات فراغت می تواند به مطالعه جوانان اختصاص یابد اما متاسفانه تنها موردی که در برنامه خانواده ها دیده نمی شود، فضای مطالعه است.
روحی گفت: آمار دقیق و قابل ارائه ای در زمینه مطالعه وجود ندارد اما همین آمار ارائه شده ابتدایی نیز به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی گفت: متاسفانه در بحث دستگاههای دولتی نیز برنامه مدونی و استراتژی برای افزایش سرانه مطالعه وجود ندارد که اگر وجود داشت، شاهد افزایش تعداد کتابفروشی ها و کتابخانه ها بودیم.
نظر شما