به گزارش خبرنگار مهر، زکریا یازرلو صبح امروز در نشست خبری که در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه اجلاس روسای آموزش و پرورش از 19 تا 22 مرداد ماه برگزار می شود، افزود: این اجلاس یک پروسه است و قرار نیست در همین سه روز اتفاق بیفتد و تمام شود.
وی تغییر نگاه برون و درون سازمانی را نسبت به آموزش و پرورش یکی از اهداف مهم این اجلاس خواند و اظهار داشت: 20 درصد مسائل اجلاس بیست و پنجم روسای آموزش و پرورش مبنی بر مسائل آنی این وزارتخانه است و بقیه آن را موضوعات عالی و فاخر با توجه به هویت اسلامی و نقشه جامع علمی کشور تشکیل می دهد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به راه اندازی شبکه اجتماعی بزرگ ایده سازان نوین با مشارکت 850 نفر از مدیران در این اجلاس اشاره کرد و گفت: از طریق این شبکه امکان انتقال تجربیات ناب مدیران به یکدیگر فراهم می شود.
یازرلو در خصوص تفاوت های اجلاس بیست و پنجم روسای آموزش و پرورش با اجلاس سال های گذشته، تاکید کرد: این اجلاس تفاوت های عمیقی با سمینارهای سال های قبل دارد بدین معنی که در آن توانمندی ها جایگزین به رخ کشیدن کاستی ها می شود.
وی تصریح کرد: بسیاری از مسائل و مشکلات آموزش و پرورش توهم است و به همین خاطر قابل حل نیست.
معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش مشارکت در سیاست سازی و سیاست آفرینی را از اهداف اجلاس پیش رو خواند و گفت: این مورد در اثر بخشی اجلاس در سطح ملی موثر خواهد بود.
یازرلو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه میزان بودجه صرف این اجلاس می شود، افزود: مجموع رقمی که برای این اجلاس پیش بینی کرده بودیم 240 میلیون تومان بود که عمدتا صرف هزینه اسکان، کمپ ها و تغذیه می شود و تا کنون 85 میلیون تومان هزینه شده است.
وی از حضور روسای سه قوه در اجلاس روسای آموزش و پرورش خبر داد و اظهار داشت: از سه نفر از مدیران ارشد نظام در سه بخش حوزه اقتصاد، فرهنگ و جامعه نیز دعوت شده است تا به تبیین دیدگاه جامعه اسلامی در اجلاس بپردازند.
معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش ادامه داد: 49 کارگروه تخصصی نیز در این اجلاس تشکیل می شود که تنها 9 کارگروه آن مفاهیم تربیتی را مد نظر قرار می دهد.
یازرلو در خصوص رویکردهای عمده بیست و پنجمین اجلاس روسای آموزش و پرورش گفت: بازیابی هویت نهادین برای دست اندرکاران آموزش و پرورش کشور، بازتولید نقش آموزش و پرورش به عنوان نهاد سرنوشت ساز، بازنمایی دارایی ها، ظرفیت ها و توانایی ها، برون گرایی در ساختار به جای درونگرایی سازمانی، تعامل فعال با ذی نفعان به جای پاسخگویی منفعلانه، جذب مشارکت متخصصان برون سازمانی در تقویت جایگاه آموزش و پرورش و... از جمله رویکردهای این اجلاس است.
نظر شما