به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حجت الاسلام محسن اسماعیل پور ظهر امروز در نشستی خبری افزود: فضاهای مجازی مانند گیم نت ها، چت روم ها، وبلاگها و مسائلی از این قبیل جوانان را به سوی فضاهای انفرادی برده و در حوزه هویت سازی برای آنان نیز ایفای نقش می کند.
وی تاکید کرد: باید ضمن جهت دهی جوانان در فضاهای مجازی برنامه های جمعی و حقیقی را نیز برای آنها تدارک دید تا در بحث هویت سازی مناسب جوانان نیز گام های موثری برداشته باشیم.
وی از پیش بینی برنامه هایی تحت عنوان حلقه های گفتگو به عنوان گامی موثر برای حضور جوانان در برنامه های جمعی و حقیقی یاد کرد و افزود: نشست حلقه های گفتگو توسط سازمان ملی جوانان استان پیش بینی شده و در آن هر ماه یکی از مدیران و مسئولان شهر در این نشست ها با جوانان ارتباط برقرار می کند.
حجت الاسلام اسماعیل پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن روز و هفته جوان نیز گفت: علت نامگذاری این هفته به نام جان توجه جدی تر به مسئله جوانان و مشکلات مرتبط با سنین آنها است.
وی با اشاره به وجود 11میلیون و 900هزار نفر جوان در آستانه سن ازدواج و 5/3میلیون نفر بیکار در کشور گفت: با نگاهی یه این آمار به این درک و آگاهی می رسیم که باید در راستای رفع مشکلات و موانع برای جوانان برنامه ریزیهای جدی تری داشته باشیم.
مدیر سازمان ملی جوانان استان فارس گفت: در جامعه امروز، برای اجرای یک طرح عمرانی صدها میلیون تومان هزینه می شود اما در سطح استان فارس اعتبارات دستگاه ها در حوزه فرهنگ و جوانان محدود است.
حجت الاسلام اسماعیل پور در این خصوص اظهار داشت: طی این مدت به جز اعتبارات ویژه ای که استاندار فارس در حوزه مسائل فرهنگی جوانان اختصاص داده هیچ دستگاه دیگری به طور جدی در این حوزه اعتباراتی را در نظر نگرفته است.
حجت الاسلام اسماعیل پور همچنین با اشاره به برنامه های پیش بینی شده در سطح استان فارس برای روز و هفته جوان گفت: برای این ایام جشنواره اردویی حضرت علی اکبر (ع) را مقارن 22و 23 مرداد ماه برگزار خواهیم کرد که در آن ویژگیهای شخصیتی آن حضرت به عنوان یک الگوی برتر جوان تبیین می شود.
وی گفت: در این روز مواردی نظیر بازدید از اماکن تحت پوشش دستکاه ها به طور رایگان، درمان رایگان جوانان و... در سطح استان فارس پیش بینی شده است.
مدیر سازمان ملی جوانان استان فارس از تجلیل از 33جوان برتر استان فارس خبر داد و افزود: امسال انتخاب این جوانان به این صورت است که معیارهایی در هر بخش در نظر گرفته شده و هر دستگاه در حوزه کاری خود جوانان برتر را معرفی می کنند که به عنوان نمونه در حوزه فرهنگ اداره ارشاد در حوزه ورزش تربیت بدنی، در حوزه معلولین بهزیستی و... افراد برتر خود را انتخاب می کنند.
وی گفت: این برنامه هر سال اجرا می شد اما امسال پس از انتخاب این دسته از جوانان ارتباط ما با آنها همچنان ادامه خواهد داشت و در جلسات با مسئولان مشکلات را بررسی خواهیم کرد.
حجت الاسلام اسماعیل پور در پاسخ به سئوالی در مورد وضعیت طرح مشاورین جوان و عدم استقبال برخی از مدیران از این طرح گفت: این طرح مورد تایید ما قرار دارد و معتقدیم که باید یک مدیر جوان باشد و افراد مسنتر مسئولیت راهنما و مشاوره را برعهده داشته باشد.
وی گفت: برای انتخاب جوانان در سمتهای مدیریت و مسئولیتی نمی توان یک شبه و به صورت انقلابی وارد عمل شد و برای این کار زمینه هایی باید فراهم شود و سپس این فرآیند شکل می گیرد.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر در یکی از شهرستانهای استان مشاور جوان فرماندار از معاون او عملکرد بهتر و مناسب تری دارد و سعی داریم چنین کارایی مشاوران جوان را در سطح دیگر مدیران نیز توسعه دهیم.
نظر شما