به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت ارشاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بهترین خبرنگاران را کسانی دانست که بتوانند میان کار حرفه ای خود با حقیقت پیوند برقرار کنند.
وی سه شنبه شب در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که از سوی انجمن روزنامه های غیر دولتی در تالار حرکت تهران برگزار شده بود گفت: به هر نسبتی که این توفیق بیشتر حاصل شود، خبرنگار ماندگارتر و کارش مقبول تر می شود.
وی با اشاره به اینکه نقطه اعلای خبررسانی در وجود نازنین پیامبر (ص) نهفته است ادامه داد: در واقعه کربلا نیز شاهد رد و بدل پیام هایی هستیم که اوج این پیام رسانی در پیامی نهفته است که از سوی بازماندگان آن واقعه بزرگ به گوش جهانیان رسید و همچنان این پیام رسانی، تازگی خود را حفظ کرده به گونه ای که وقتی خبرهای مربوط به آن واقعه تلخ را می شنویم احساس می کنیم این خبر تازه اتفاق افتاده است. این خبر هر زمان که دریافت می شود همان تاثیری را بر جا می گذارد که انگار تازه اتفاق افتاده است. در واقع این احساسی که انسان را بر می انگیزد، حکایت از عمق و اصالت پیام می کند.
صفار هرندی افزود: با الهام از چنین حقیقتی در کالبد جان هستی می توان دریافت که خبرهای اصیل و واقعی کهنه نمی شوند و به هر نسبتی که خبرها به منشا حقیقتی خود نزدیک تر باشند ماندگارتر و می تواند برای همیشه برای مخاطبان خود جذاب باشند.
وی با بیان این مطلب که خبرهای ما اگر به کانون شایعات نزدیک باشند و از منشا مستحکمی برخوردار نباشند دوام چندانی نخواهند داشت، ادامه داد: اگرچه طبیعت خبرهای معمول این جهان را با عمق خبری که متصل به خداوند بوده و یک حقیقت دیگری در آن نهفته است نمی توان مقایسه کرد و به زودی کهنه می شوند اما می شود در تولید اخبار به گونه ای عمل کرد که حداقل دوام یکی دو روزه داشته باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خبرهایی که به کانون شایعات نزدیک باشند سرانجام تکذیب می شوند و نویسنده این گونه خبرها به واسطه حقی که از کسی ضایع شده مجبور به اصلاح خبر می شود اما چه بهتر که در همان هنگام که دست به قلم برده می شود برای اینکه خبری را بنگاریم و یا مخابره کنیم و یا از رسانه ای مثل رسانه های شنیداری و دیداری منعکس سازیم، با این نگاه که چقدر خبر ما شبیه خبرهای ماندگار است، سلامت خبر و کار حرفه ای مان را تضمین کنیم.
صفار هرندی افزود: این پیامی است که شاید بتوان در روزهایی که ما از بعثت پیامبر (ص) سخن می گوییم و روزهایی که نام مبارک سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را بر زبان می آوریم و به استقبال میلاد سفیر کربلا حضرت امام سجاد (ع) می رویم، به مسئولیت بزرگمان متذکر شویم.
وی حضور در جمع خبرنگاران و دست اندرکاران رسانه را عرض احترام و ادب به ساحت خوبان عرصه خبر و روزنامه نگاری عنوان کرد و از انجمن روزنامه های غیر دولتی و فرهنگسرای رسانه برای برپایی چنین مراسمی تقدیر کرد.
وزیر ارشاد گفت: به سهم خودم از همه جامعه رسانه ای و مطبوعات و روزنامه ها و نشریات و خبرگزاری هایی که با در نظر گرفتن مصالح عمومی جامعه در مسیر کشف حقیقت و بازگویی واقعیت به حرفه روزنامه نگاری و خبرنگاری مشغول هستند عرض خسته نباشید و سپاس دارم.
وی همچنین با تبریک روز پاسدار و جانبار و آزادگان، یاد و خاطره همکارانی را که در عالم رسانه به حق پیوستند و یا از پایگاه خبرنگاری برای وقایع نگاری صعودی جانانه داشتند و در جوار قرب حضرت حق آرمیدند، گرامی داشت.
نظر شما