به گزارش خبرنگار مهر، عباس محتاج صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت : شناسنامه های جدید جهت افزایش ضریب امنیتی و جلوگیری از امکان جعل صادر می شود.
وی ادامه داد : هم اکنون با اقدامات صورت گرفته امکان جعل کارت ملی و گذرنامه به حداقل رسیده است و برای جلوگیری از جعل شناسنامه این اقدام صورت می گیرد.
معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور با اعلام اینکه شناسنامه های جدید از نظر ظاهری با شناسنامه های قدیمی تفاوت دارد گفت : در خصوص استفاده از برد الکترونیکی در این شناسنامه ها تا کنون تصمیمگیری نشده است.
محتاج اظهار داشت : با توجه به تولید تجهیزات در رشد فناوری امکان جعل مدارک و اسناد افزایش پیدا کرده است بنابراین سیستمهای کنترلی و نظارتی باید به روز باشد.
وی همچنین گفت : کشته شدن گروگانهای ایرانی توسط گروهک تروریستی جندالله تایید و یا تکذیب نمی شود.
معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور افزود : برای تقویت مناسبات امنیتی چندین جلسه بامسئولان پاکستانی داشته ایم.
وی ادامه داد : اقداماتی در خصوص آزادی گروگانهای ایرانی صورت گرفته که به علت وسایل امنیتی پس از به نتیجه رسیدن موضوع اطلاعات را در اختیار رسانه ها قرار می دهیم .
محتاج همچنین از تشکیل کمیسیون مشترک امنیتی با کشور پاکستان پس از به اتمام ماه مبارک رمضان خبر داد وگفت : یکی از وظایف این کمیسیون رسیدگی به موضوع این گروگانها است.
نظر شما