به گزارش خبرگزاری مهر ، روزنامه کریستین ساینس مانیتور نوشت: قدرت نظامی علیه القاعده و دیگر گروه های تروریستی کارساز نمی افتد و این امر هیچ تعجبی هم ندارد. پس از مطالعه 648 گروه تروریستی بین سالهای 1968 و 2006 به این نتیجه رسیدیم که قدرت نظامی به ندرت در شکست این دشمن موثر بوده است.
نویسنده این مطلب خاطر نشان کرده است: در واقع تکیه آمریکا به قدرت نظامی بویژه نیروهای نظامی متعارف اغلب زیانبار بوده است. بطور مثال در مورد القاعده می توان گفت که با وجود تحمل شکستهایی در عراق و کشته شدن یا دستگیر شدن برخی از عوامل آن ، اما این گروه تروریستی حملات تروریستی بیشتری را بعد از 11 سپتامبر در مقایسه با قبل از آن انجام داد.
در ادامه این مطلب آمده است: روشها و متدهای این گروه پیشرفته تر شده است. از این رو یک آغاز خوب به طرف صلح این است که واشنگتن فکر کردن به این درگیری را با عنوان یک " جنگ" و با راه حل نظامی متوقف کند.
ساینس مانیتور افزوده است: قدرت نظامی برای هدفی که مد نظر است، تاثیر عکسی خواهد گذاشت. از این رو ستون و محور تلاشهای آمریکا و هم پیمانان آن را در مبارزه با تروریسم به جای اقدام نظامی باید نیروی پلیس و همچنین اطلاعات تشکیل دهد.
نظر شما