به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد تمسکنی زاهدی، عصر دوشنبه در جلسه بررسی آسیبهای اجتماعی در گرگان افزود: نتایج تحقیق نشان می دهد که در مجموع ۳۱ درصد آنها به علت مشکلات خانوادگی و ۵۰ درصد آنها به علت اغفال که این عامل هم نشات گرفته از اختلالهای خانوادگی و ایجاد خلاء عاطفی، اقدام به فرار کرده اند.
وی اظهار داشت: ۴۷/۶۷ درصد مجموع 206 دختر فراری که بر روی آنها تحقیق صورت گرفته، در رده سنی ۱۰تا ۱۹سال قرار دارند و ۲۱/۶۷درصد افرادی که اقدام به فرار کردهاند، متاهل هستند که این بیانگر بدرفتاری و تنبیه بدنی و کلامی توسط همسرانشان است.
وی خاطرنشان کرد: دختران فراری اغلب متعلق به خانوادههایی هستند که در آنها پدر به عنوان نهاد قدرت، حکومت کرده است.
به گفته سرهنگ زاهدی در این خانواده ها پدر نه تنها تکیه گاه عاطفی و اقتصادی محسوب نمیشود، بلکه استفاده از قدرت جسمی و سلطه از سوی آنان سبب میشود که فرزندان احساس آرامش و امنیت نکنند.
معاون اجتماعی و ارشاد انتظامی گلستان ادامه داد: در چنین وضعیتی، زمینه برای ایجاد خلاء عاطفی به ویژه برای دختران شدت یافته و به پناه آوردن به بیگانه منجر میشود.
وی اضافه کرد: شرایط بد اقتصادی سبب شده است که در بسیاری از خانوادهها، پدر و مادر دارای حضور فیزیکی باشند و حضور وجودی و معنوی آنان برای فرزندان محسوس نباشد.
به تاکید وی، در این گونه خانوادهها، فرزندان به حال خود رها شده و ارتباط آنان با افراد مختلف، تحت هیچگونه نظارت خاصی نیست.
نظر شما