به گزارش خبرنگار مهر، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در پی بازدید از خبرگزاری مهر با خبرنگاران این مجموعه به گفتگو نشسته بود به تحلیل و بررسی موضوعاتی چون آرایش نیروهای سیاسی در انتخابات دهم ریاست جمهوری، اجماع اصولگرایان و فعالیتهای حزب موتلفه برای انتخابات آتی پرداخت.
مصلحت دو جناح رسیدن به وحدت در انتخابات آینده است
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در مورد آرایش نیروهای سیاسی در انتخابات دهم ریاست جمهوری با بیان اینکه ماهیت انتخابات ریاست جمهوری با ماهیت انتخابات شوراها و مجلس متفاوت است، اظهار داشت: بر این اساس آرایش نیروهای سیاسی در هر یک از دوره های انتخاباتی متفاوت است.
وی با بیان اینکه در هر انتخاباتی دو جناح عمده رقیب در کشور داریم، توضیح داد: یک جناح که گروه های دوم خردادی در آن جمع اند و یک گروهی که شامل نیروهای اصولگرا هستند و دسته دیگر افرادی هستند که در عین اثر گذاری وابسته به هیچ یک از دو جناح مذکور نیستند و به علت آنکه تصور می کنند رای آوری در انتخابات دارند به عنوان نامزد حضور پیدا می کنند.
حبیبی با بیان اینکه مصلحت هر دو جناح عمده کشور دراین است که به نامزدی واحد برای انتخابات برسند، تصریح کرد: تعدد نامزدها در هر یک از این جناح ها موجب پایین آمدن و یا کم شدن احتمال پیروزی آنها خواهد بود، بر همین اساس ما در جناح اصولگرا سعی داریم با استفاده از همه ظرفیت های موتلفه به این وحدت دست یابیم.
معرفی دیرهنگام نامزد مورد اجماع ناکامی را به دنبال دارد
دبیرکل موتلفه اسلامی درعین حال گفت: اگرتا این مدت گروههای اصولگرا به جمع بندی نرسند، فرصت فعالیت و معرفی نامزدها بسیار کوتاه خواهد بود و طبیعتا عدم توفیق در معرفی نامزد به صورت کامل را به دنبال خواهد داشت.
انتقاد از دولت الزاما تخطئه آن نیست
عضو کمیته استانهای جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد افزایش انتقادات اصولگرایان از دولت نهم و احتمال جدا شدن طیف دولتی جبهه متحد از جمع اصولگرایان برای انتخابات آینده، تصریح کرد: معتقدم انتقاد از دولت الزاما به معنای تخطئه دولت نیست و انتقاد اصولگرایان را نه تنها مضر نمی دانم ، بلکه به ضرورت این مسئله نیز قائل هستم.
وی ادامه داد: معتقدم اگر در زمان انتخابات دهم ریاست جمهوری فضای ذهنی مردم موافق اصولگرایان نباشد مسلما جریان اصولگرایی آسیب خواهد دید.
ذهن مثبت جامعه پیش زمینه موفقیت اصولگرایان
حبیبی درادامه ضمن تاکید بر اینکه ذهن مثبت افکارعمومی درمقابل عملکرد اصولگرایان، درموفقیت در انتخابات آینده ضرورتی اجتناب ناپذیر است، تاکید کرد: برای بالا رفتن احتمال پیروزی اصولگرایان در انتخابات دهم ریاست جمهوری نکته مهم این است که همانطور که در رقابت های قبلی فضای عمومی سیاسی جامعه به نفع اصولگرایان بود در انتخابات آینده نیز این اتفاق بیفتد.
انتقاد از دولت و مجلس نشانه صدق جریان اصولگرا
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه انتقاد از دولت نهم اگر به منظور رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت باشد به ضرر اصولگرایان تلقی نمی شود، تصریح کرد: این مسئله حتی نشانه صدقی است برای گروه های اصولگرا ، که هم منتقد دولت وابسته به خودهستند وهم مجلس همفکر خود واین انتقادها موجب می شود چه مجلس و چه دولت اصولگرا برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود تلاش بیشتری انجام دهد.
انتقاد از دولت موجب تشتت اصولگرایان نمی شود
وی تاکید کرد: بنا براین صرف وجود منتقدین اصولگرا نسبت به دولت و مجلس موجب تشتت و تفرقه نمی شود و اگر فرد یا تشکلی اصولگرا انتقاداتی دارد و این مسئله را در چارچوب حفظ خطوط اصولگرایی انجام می دهد قطعا به نفع جریان اصولگرا خواهد بود.
دولت و مجلس اصولگرا از هیچ انتقاد منصفانه نباید هراس داشته باشند ، بلکه باید از آن استقبال کنند و موفق عمل کردن دولت و مجلس فاکتوری برای بالا رفتن احتمال پیروزی اصولگرایان است |
حبیبی ادامه داد: معتقدم دولت و مجلس اصولگرا از هیچ انتقاد منصفانه نباید هراس داشته باشند ، بلکه باید از آن استقبال کنند و موفق عمل کردن دولت و مجلس فاکتوری برای بالا رفتن احتمال پیروزی اصولگرایان است وعملکرد ناموفق یقینا در پایین آمدن پیروزی اصولگرایان موثر است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سئوال که آستانه تحمل برخی اصولگرایان بویژه مدیران اجرایی در قبال انتقاد پایین است، گفت: معتقدم انتقاد منصفانه از دولت و مجلس با شرط رعایت انصاف به نفع جریان اصولگرایی است ، شاهد این مهم برگزاری انتخابات مجلس هشتم بود که نتیجه آن به موفقیت جریان اصولگرا انجامید ولی افراد اصولگرای مورد انتقاد نتوانستند به مجلس راه یابند و این علامت صدق یک جریان است.
عدم انتقاد پذیری موجب سقوط می شود
وی با بیان این اعتقاد که اگر مانع انتقادات منطقی و منصفانه شویم،حکم سقوط خود را امضا کرده ایم، خاطرنشان کرد: اگر دولت یا مجلس یا هر جریان سیاسی فقط تعریف ازخود را بپسندد و به نقاط ضعف خود توجه نداشته باشد ،بی تردید موجبات سقوط خود را فراهم می آورد و انتقاد منصفانه مرز مشخصی با دشمنی دارد و این جزء شاخصه های اصولگرایی است.
نظر شما