به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد سریر، با بیان این مطلب گفت: زندگی شهری به خصوص در ابر شهری مثل تهران گرفتاری ها و مرارتهایی دارد که این گرفتاریها آثار ناهنجاری در میان مردم به جای می گذارد و اگر فعالیتهای فرهنگی از جمله موسیقی در چنین شهرهای بزرگی وجود نداشته باشد زندگی بسیاردشوار خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به تاثیرات روانی موسیقی های خوب درافزایش فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی مردم افزود: موسیقی هنری است که در لایه های مختلف زندگی جریان دارد و مردم از وجود آن لذت می برند. این هنر به قدری والاست که آموزه های دینی ما در خیلی موارد از این طریق منتقل می شود . با دقت کافی درزمینه نقش موسیقی در زندگی مردم می توان به اهمیت اجتماعی و روانی آن پی برد و به همین دلیل است که در بسیاری از کشورهای دنیا برنامه های موسیقایی زیادی در پارک ها و اماکن عمومی به اجرا در می آید.
این آهنگساز با اشاره به اینکه گسترش موسیقی در محلات تربیت فکر و اندیشه به بار می آورد، در خصوص جشنواره موسیقی محله اظهار داشت نخستین دستاورد چنین جشنواره ای ارتباط مردم با هویت ملی خودشان است. در شرایطی که مردم کشور ما به پیوندهای محکم تری با هویت ملی خود نیاز دارند موسیقی می تواند راهکارهای بسیاری بدهد.
رییس هیئت مدیره خانه موسیقی وجود برخی ابهامات در عرصه موسیقی را یکی از موانع گسترش آن در شهرها دانست و افزود: موسیقی به عنوان یک راهکار پیشگیرانه می تواند موجب کاهش ناهنجاری های زندگی شهری باشد به شرط اینکه دراولویت قرار بگیرد.
وی در پایان با موثردانستن نقش سازمان فرهنگی هنری شهرداری گفت: این سازمان می تواند ارتباط خوبی میان اهالی موسیقی و شهروندان برقرار کند که تجلیل از بزرگان، نشر آثار برتر و نشست ها از جمله فعالیتهای مثبت و کارآمد مدیریت امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و موسسه نغمه شهر در گذشته بوده است.
نظر شما