به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، 18 مصوبه نمایندگان ویژه رئیس جمهور در جلسه مورخه 20 خردادماه در ستاد راهبردی و هماهنگی توسعه استان کرمان، در تاریخ 29 مردادماه توسط معاون اول رئیس جمهور، جهت اجرا ابلاغ شد.
در این مصوبات، توسعه بخشهای مختلف صنعتی و کشاورزی استان کرمان مورد توجه قرار گرفته و همچنین اعتبارات قابل توجهی نیز برای تامین کسری طرحهای مختلف توسعهای استان در نظر گرفته شده که با اجرای آنها، شهروندان استان کرمان شاهد ترقی این استان خواهند بود.
بر اساس یکی از مهمترین مصوبات دولت، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و دستگاههای اجرایی مربوط موظف شدهاند که نسبت به تهیه طرح جامع توسعه منطقه جنوب کرمان اقدامات لازم را ظرف یک ماه به عمل آورند و نتیجه را به ستاد راهبری و هماهنگی توسعه استان اعلام نمایند.
تامین کسری اعتبارات پرداخت نشده از ردیفهای مربوط و سایر منابع در اختیار و همچنین تامین و پرداخت مبلغ یکصد میلیارد ریال از اعتبارات توازن منطقهای برای تکمیل پروژههای نیمه تمام استان دیگر مصوبه دولت است که معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، موظف به اجرای آن شده است.
از سوی دیگر، دولت تصمیمات بسیار مهمی نیز در خصوص توسعه بخش صنعت و کشاورزی استان اتخاذ کرده است. بر این اساس، وزارت صنایع و معادن موظف شده است مبلغ دوازده میلیارد ریال از منابع داخلی خود را جهت انجام مطالعات و اکتشافات تفصیلی منابع معدنی جنوب استان کرمان اختصاص دهد و ستاد خشکسالی کشور نیز مکلف است جهت تامین اعتبار اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار و عملیات آبخیزداری اقدامات لازم را به عمل آورد و با اتخاذ تصمیمات لازم از طریق شرکتهای بیمه خسارت واقعی کشاورزان منطقه جنوب استان کرمان را جبران نماید.
این مصوبه وزارت صنایع و معادن را موظف کرده است ضمن انجام بررسیهای لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز پروژه زاه ارزوئیه- فاریاب ، به صدور مجوز راه اندازی بیست واحد صنعتی در شهرستانهای عنبرآباد،رودبار جنوب، قلعه گنج و منوجان ( هر شهرستان پنج واحد صنعتی) اقدام و حمایت های لازم را انجام دهد.
همچنین مقرر شده است که بانک مرکزی بررسیهای لازم را جهت تقویت بنیه مالی بانکهای استان و ارایه تسهیلات مالی به واحدهای صنعتی به منظور توسعه صنعتی منطقه جنوب استان کرمان با اولویت صنایع تبدیلی کشاورزی انجام دهد.
همچنین وزارت مسکن و شهرسازی موظف شده است از محل منابع اعتباری مربوط نسبت به مطالعه، مکان یابی و طراحی مجتمعهای اداری با رعایت صرفه جویی و جلوگیری از هزینههای زاید در شهرستانهای قلعه گنج، رودبار جنوب، عنبر آباد و منوجان اقدام نماید و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و وزارت راه و ترابری نیز موظف است جهت تکمیل پروژه راه جیرفت- کهنوج – رودان نسبت به افزایش اعتبار مربوط از محل ردیف 34-550000 قانون بودجه سال 1387 کل کشور اقدام نمایند.
بر این اساس، وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شده است موضوع واگذاری مجتمع کشت و صنعت جیرفت به شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت کرمان از طریق ترک تشریفات مزایده را بررسی نماید و وزارت راه و ترابری نیز نسبت به انجام مطالعات اجرای راه آهن بم – جیرفت و جیرفت- بندرعباس تسریع نماید.
همچنین وزارت کشور ( سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ) موظف شده است موضوع افزایش سهم اعتبار دهیاریهای جنوب استان کرمان را بررسی و اقدام لازم را انجام دهد.
بر این اساس ، وزارت علوم موظف شده است بررسیهای لازم را به منظور اختصاص سهیمه ویژه جهت جذب دانشجو از افراد بومی منطقه جنوب استان کرمان در دانشگاههای کشور را انجام دهد و استانداری کرمان نیز موظف است پنجاه درصد (50%) از سهم استان از منابع ماده (10) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت- مصوب 1380- به میزان یکصد میلیارد ریال را برای تکمیل پروژههای مربوط اختصاص دهد. این مصوبه ، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس را موظف کرده است از محل منابع خود نسبت به تامین اعتبار و احداث مدرسه راهنمایی شبانه روزی مردهک اقدام کند و وزارت راه و ترابری نیز می بایست اعتبار مربوط به راه گشمیران – گوهران و راه کهنوج – قلعه گنج را تامین و در اختیار اداره کل راه و ترابری جنوب استان کرمان قرار دهد.
این مصوبه در تاریخ 29/5/1387 و با شماره 85779/ت 40257 ن با امضای پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
نظر شما