۵ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۴۷

سردار احمدی مقدم:

سالانه 600 میلیون دلار صرف مبارزه با مواد مخدر در کشور می شود

سالانه 600 میلیون دلار صرف مبارزه با مواد مخدر در کشور می شود

رئیس پلیس کشور با اشاره به اینکه مهمترین منبع مالی تروریست در جهان تجارت مواد مخدر است، گفت: در ایران سالانه 600 میلیون دلار صرف مبارزه با مواد مخدر می شود این در حالی است که مجامع جهانی تنها 60 میلیون دلار جهت مبارزه با مواد مخدر هزینه می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در سومین اجلاس نوماک گفت: کشورافغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا اقدام به افزایش تولید 40 برابری مواد مخدر در سال 2008 کرده است.

وی ادامه داد: مواد مخدر موضوع فرامنطقه ای است و تمام کشورهای دنیا باید همکاری مشترکی درجهت مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.

رئیس پلیس کشورعنوان کرد: تولید مواد مخدر افغانستان در سال 2008 برابر اعلام سازمان جهانی یو ان ای سی بیش از 10 هزار تن مواد مخدر بوده این درحالی است که مصرف سالانه مواد مخدردر دنیا 5 هزار تن است.

احمدی مقدم گفت: این زنگ خطر بزرگی برای همه ملت ها حتی کشورهای دور دست مانند انگلیس ، آمریکا و ژاپن که از نظر جغرافیایی فاصله بسیار زیادی با افغانستان دارند ،است.

وی با اشاره به وضعیت داخلی کشور افغانستان گفت: در حال حاضر امنیت کشور افغانستان به دست آمریکاییها و انگلیسی ها است این در حالی است که آنها هیچ اقدامی در جهت جلوگیری از تولید مواد مخدر نمی کنند.

رئیس پلیس کشور با اشاره به افزایش تولید افغانستان گفت: این موضوع باعث کاهش 50 درصدی قیمت مواد مخدر در دنیا شده است.

احمدی مقدم با اشاره به اقدامات جمهوری اسلامی ایران در جهت مبارزه با مواد مخدر گفت: ایران طی 30 سال گذشته 3 هزارو 600 شهید و 12 هزار مجروح در راه مبارزه با مواد مخدر پلیس متحمل شده است.

وی در رابطه با درمان و مبارزه با آسیب های اجتماعی افزود: موضوع مواد مخدر در همه کشورها جوانان را مورد هدف قرار داده است و ایران هزینه های بزرگی در جهت درمان معتادان و اقدامات امنیتی متحمل شده است و سالانه 600 میلیون دلار هزینه مبارزه مواد مخدردر کشور می شود. این در حالی است که مجامع جهانی تنها 60 میلیون دلار جهت مبارزه با مواد مخدر هزینه می کنند.

فرمانده ناجا گفت: در سال گذشته بیش از 600 تن مواد مخدر در ایران کشف شد که 95 درصد کشفیات دنیا از منشا تریاک را تشکیل می دهند.

وی هدف از برگزاری این اجلاس را مبارزه منطقه ای علیه مواد مخدر و بخصوص هروئین ذکر کرد و گفت: با تبادل افسران رابط و اطلاعات، اقدامات خوبی برای جلوگیری از عرضه و مصرف مواد مخدر صورت خواهد گرفت.

رئیس پلیس کشور با اشاره به تعداد معتادان در ایران گفت: برابر بررسی های صورت گرفته یک میلیون و 200 هزار معتاد در کشور وجود دارند که 530 هزار نفر از آنها تحت برنامه درمانی قرار گرفته اند و از این تعداد 130 هزار نفر به وسیله متادون درمان شده اند.

احمدی مقدم مبارزه ایران را درامر مبارزه با مواد مخدر بی نظیردانست و افزود: این موضوع باعث شده است تا مسیر ترانزیت مواد مخدر از افغانستان تغییرکند.

کد خبر 738830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha