دبير جشنواره مسابقات هنرهاي آوايي و نمايشي دانشآموزان برگزيده استان قم در گفتوگو با خبرنگار مهر در قم هدف و انگيزه اصلي اين جشنواره را رشد و پرورش استعدادهاي دانشآموزان و مهيا ساختن محلي براي ارائه آثار هنري دانشآموزان خواند و گفت: اين جشنواره در دو بخش سرود و تئاتر و در سطوح ابتدايي، راهنمايي و متوسطه، بين دانشآموزان دختر و پسر برگزار گرديده است.
حسين معماريان افزود: مسابقات مقطع ابتدايي تنها در سطح مدارس و سپس در سطح مناطق و نواحي برگزار ميشود؛ مسابقات مقطع راهنمايي نيز در سطح مدارس، مناطق و سپس استان اجرا ميشود و برگزيدگان مقطع متوسطه بعد از موفقيت در سطح استاني ميتوانند وارد مرحله مسابقات كشوري شوند كه اين مسابقات در مردادماه امسال برگزار خواهد گرديد.
وي وضعيت داوري مسابقات را خوب ارزيابي كرد و گفت: براي كليه رشتهها با تفكيك دختران و پسران، داوراني از قم و تهران دعوت شدهاند كه با توجه به حجم وسيع اجراها سعي شده است اين مسابقات به بهترين نحو داوري شود.
معماريان در پاسخ به اين سؤال كه چنانچه مربيان و مسؤولان گروهها درباره داوري اعتراض داشته باشند چه بايد بكنند، گفت: مربيان و مسؤولان گروهها ميتوانند موارد اعتراض خود را به صورت مكتوب به سازمان اعلام كنند تا به نحو مطلوبي رسيدگي شود.
وي اضافه كرد: در سالهاي گذشته هم اعتراضاتي از طرف مربيان به سازمان ارائه شد كه با پيگيريهاي انجام شده در رأي داوران تجديد نظر گرديد و حتي در برخي موارد نيز نوار مسابقه به تهران فرستاده شد و رأي نهايي توسط داوران كشوري صادر گرديد.
دبير جشنواره مسابقات هنرهاي آوايي و نمايشي با اشاره به سطح كيفي و كمي گروههاي سرود و نمايش دانشآموزان استان قم در كشور، گفت: سرود قم با توجه به جايگاه خوبي كه در كشور دارد، تاكنون در چندين دوره توانسته است در ردههاي اول يا دوم ظاهر شود.
گفتني است: بيست و دومين جشنواره مسابقات فرهنگي ـ هنري دانشآموزان از تاريخ دوم لغايت هشتم ارديبهشتماه برگذار گرديد.
نظر شما