۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۰:۰۶

خانواده هاي قربانيان حادثه ايرانمهر در ميزگرد مطبوعاتي خبرگزاري "مهر "مطرح كردند:

مسوولان پنهانكاري نكنند ؛ از خون عزيزان خود نمي گذريم

 مسوولان پنهانكاري نكنند ؛ از خون عزيزان خود نمي گذريم

جمعي از خانواده هاي قربانيان و شاكيان حادثه بيمارستان ايرانمهر باحضور در محل خبرگزاري مهر، ضمن تشريح جزئيات حادثه از مسوولان ذيربط بويژه وزارت بهداشت خواستند اهمال كاري و مسامحه در اين باره را كنار بگذارند و به طور شفاف عاملان حادثه را به مردم معرفي كنند.

به گزارش خبر نگار اجتماعي خبرگزاري مهر، در ابتداي اين مصاحبه مطبوعاتي كه در محل خبرگزاري مهر با حضور چند تن از خانواده هاي قربانيان حادثه و خبرنگاران رسانه هاي گروهي برگزار شد، محمود رضازاده فرزند مرحوم عباس رضازاده يكي از قربانيان اين حادثه دراين باره گفت: يك بار سال 82 يك عمل جراحي موفقيت آميز بر روي پاي چپ پدرم در بيمارستان تهران صورت گرفت و در 14 فروردين ماه امسال نيز مجددا مرحوم رضازاده را جهت انجام عمل پروتز پاي چپ در بيمارستان ايرانمهر بستري كرديم.

وي افزود :  مرحوم رضازاده يك روز بعد جهت انجام عمل جراحي وارد اتاق عمل شد و دكتر معالج دكتر ابراهيميان، عمل مذكور را انجام داد و پس از عمل نيز ضمن ابراز رضايتمندي از عمل جراحي نسبت به اينكه بيمار سه ساعت بيمار در اتاق عمل مانده ناراضي بوده است.

به گفته وي دكتر قيامت رييس بخش  بيهوشي بيمارستان ايرانمهر افت فشار و خونريزي شديد پا را علت تاخير اعلام كرد و دستور تامين واحد خون A+ مورد نياز مرحوم رضازاده رااز بيرون كرد. اما دكتر ابراهيميان پزشك معالج بيمار خونريزي پس از عمل را طبيعي اعلام كرد.

فرزند مرحوم رضازاده در ادامه اظهار داشت: شب و روز عمل بيمار تب 40 درجه كرده و پس از آن نيز بتدريج دچار عوارض حاد ديگري مانند بالا رفتن اوره، تورم تمام نواحي بدن براثر از كار افتادن كليه، مشكل تنفسي و عفونت شديد شد.

وي تاكيد كرد: مرحوم رضازاده براساس آزمايش هاي انجام شده و مستندات موجود پيشينه هيچ گونه بيماري نداشت و در صحت و سلامت كامل وارد اتاق عمل شده ولي با انواع مشكلات از اين اتاق خارج شده و در نهايت فوت كرد.

وي با بيان اينكه بيمار آنها 15 فروردين ماه عمل جراحي شده و در تاريخ 22 فروردين ماه پس از ابتلا به انواع بيماري ها و مشكلات فوت كرده است، تصريح كرد: مسوولان بيمارستان علت مرگ را اوره بالا و ايست قلبي اعلام كردند در حاليكه مرحوم رضازاده در طول اين مدت دچار از كار افتادگي كليه و مشكل تنفسي نيز شده بود.

مسوولان بيمارستان ما را از ارجاع به پزشكي قانوني منع كردند

رضازاده تصريح كرد: پس از مرگ پدرم خواستار تحويل جنازه به پزشكي قانوني شديم ولي متاسفانه مسوول بيمارستان ضمن تلاش در جهت منصرف كردن ما از اين  كار اعلام داشتند كه جنازه را نمي توانيم تحويل بدهيم،  بايد اول شكايت كنيد تا پس از آن جنازه تحويل پزشكي قانوني شود و همچنين كالبد شكافي و تعين علت مرگ نيازمند نگهداري جنازه به مدت 7 يا 8 روز است.

وي اضافه كرد: خانواده بنده پس از شنيدن اين صحبت ها به خاطر اينكه روح پدرم آزرده نشود از تحويل جنازه به پزشكي قانوني خودداري كرده و مرحوم رضازاده را دفن كردند.

وي خواستار رسيدگي جدي مسوولان ذيربط به پرونده بيمارستان ايرانمهر شد و اظهار  داشت:  سوال ما اين است كه چرا مسوولان بيمارستان علي رغم وقوع چندين اتفاق مشابه در بيمارستان با مخفي كاري آنها پدر بنده و چندين بيمار ديگر را نيز به كام مرگ كشاندند و اينكه چرا اين بيماري را به مريض هاي ديگر هم سرايت دادند.

وي در خاتمه افزود: پس از اطلاع از ماجراي مرگهاي مشابه فوت پدرم در بيمارستان ايرانمهر عليه دكتر بي هوشي، مدير عامل و هيات مديره بيمارستان در مرتبه اول به  بازپرسي دادسراي جرايم پزشكي مراجعه و طرح شكايت كردم.

بنابر اين گزارش علي آزاد يكي از بستگان مرحوم مجيد قيدي ديگر قرباني حادثه بيمارستان ايرانمهر نيز با بيان اينكه بيمارشان را در تاريخ 13 فروردين ماه در بيمارستان ايرانمهر براثر عارضه شكستگي مچ دست بستري و در دوم ارديبهشت ماه جنازه اين مرحوم را از آنجا تحويل گرفتند ،  تصريح كرد: دست مرحوم قيدي براثر زمين خوردن شكست و قرار بود از طريق عمل جراحي يك "پين" در محل شكستگي قرار دهند و دكتر نوروزي دستور بستري بيمار را داد.

وي با اشاره به چالش بين خانواده بيمار و پزشك معالج و بيهوشي در خصوص نوع بيهوشي گفت: پيشنهاد ما بيهوشي موضعي بوده است ولي دكتر نوروزي و دكتر درخشان پزشك معالج و بيهوشي تاكيد بر بي هوشي كامل بيمار داشتند كه البته دكتر درخشان بعدا به ما گفت: كه مسوولان بيمارستان نظر خانواده بيمار در خصوص بي هوشي موضعي را به وي منتقل نكردند.

وي اضافه كرد: بيمار در روز 14 فروردين از خروج از اتاق عمل - جراحي 2 ساعت به طول انجاميد - حالت تهوع داشته و پس از 5 تا 6 ساعت چشم خود را باز كرد ولي حالت طبيعي نداشت.

به گفته وي پزشك معالج عمل را موفقيت آميز اعلام و گفت كه بيمار فرداي روز عمل به طور كامل به هوش مي آيد.

آزاد اظهار داشت: هرچند بيمار در سال 76 يك عمل جراحي كليه انجام داد وي قبل از عمل آزمايشات مختلف سلامت كامل بيمار را تاييد كرد.

به گفته وي از روز پس از عمل وضعيت جسمي بيمار براثر بالا رفتن اوره و قند خون و از كار افتادگي كليه وخيم شد به طوري كه تاچند روز قادر به دفع سموم نبود و دكتر عطايي پور متخصص كليه نيز پس از ويزيت بيمار علت اين تغيير وضعيت را از بروز مشكل در سيستم عصبي بيمار اعلام كرد.

اين فرد همچنين اضافه كرد: پس از ويزيت بيمار از سوي يك متخصص مغز و اعصاب بين وي و متخصص كليه اختلاف نظر هايي بوجود آمد ولي هيچ كس پاسخگوي ما نبود و بيمار نيز مرتبا بين پزشكان پاس كاري مي شد.

وي تصريح كرد: پس از بروز عوارض شديد از جمله هذيان گويي و تورم اعضا و جوارح بدن دكتر نعيمي مدير داخلي بيمارستان دستور تست نخاع را داد تا مشاجره دو پزشك حل شود، ولي جواب آزمايش خوب بود.

به گفته وي پس از چند روز بدنبال وخيم شدن حال بيمار، مرحوم قيدي را به اتاق ICU انتقال دادند زيرا به گفته مسوولان بيمارستان دچار اختلالات شديد مغزي شده بود.

به گفته وي دكتر رحمت رييس بيمارستان پس از پيگيري هاي خانواده بيمار اعلام كرد كه ديگر عمل نمي كنم چون چند بيمار ديگر به جز مرحوم قيدي نيز طي چند روز گذشته پس از عمل جراحي به عوارض مشابه كليوي، اختلالات مغزي و ريوي دچار شده اند.

آزاد اضافه كرد: وقتي از دكتر درخشان متخصص بيهوشي مرحوم قيدي جوياي علت اين حادثه شديم او گفت: مشكل از داروي بيهوشي است ولي دكتر نوروزي علاوه بر داروي بي هوشي، انتقال عفونت اتاق عمل به ريه را نيز احتمال مي داد.

به گفته وي رييس بيمارستان در پاسخ به پيگيريهاي خانواده بيمار اعلام كرد كه نوعي سم به نام تكسين عفوني در ريه بيمار ايجاد شده كه حتي با داروها نيز نمي توان آن را رفع كرد.

براي هر كاري رضايتنامه مي گرفتند

وي با اشاره به رضايتنامه هاي متعدد اخذ شده از سوي مسوولان بيمارستان گفت: مسوولان بيمارستان براي انجام هركاري بر روي بيمار از ما رضايتنامه مي خواستند در حاليكه ما براي جراحي دست به آنها رضايتنامه داده و بتدريج كار به فوت بيمار كشيد.

به گفته آزاد، بيمار پس از 19 روز تحمل رنج و درد  در ساعت 30/9 روز دوم ارديبهشت ماه به گفته مسوولان بيمارستان براثر عفونت زياد ريوي جان خود را از دست داد.

وي اضافه كرد: پزشكي قانوني نيز در بررسي هاي خود عفونت شديد ريه را علت مرگ اعلام كرده است.

آزاد با اشاره به مخفي كاري ها و سرپوش گذاشتن مسوولان بيمارستان در مورد حوادث مشابه گفت: پس از بروز درگيري بين خانواده مرحوم قيدي با پرسنل بيمارستان و ارائه شكايت به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مسوول بيمارستان در تاريخ 30 ارديبهشت ماه طي نامه اي به وزارت بهداشت با اشاره به مشكلات به وجود آمده براي 11 بيمار درخواست كمك كردند.

وي در ادامه افزود: دوم ارديبهشت ماه ساعاتي پس از مرگ مجيد قيدي گروهي از بازرسان وزات بهداشت وارد بيمارستان شده و ضمن نمونه برداري و ضبط وسايل و داروهاي موجود پرونده 14 بيمار را توقيف و مورد بررسي قرار دادند.

آزاد در خاتمه گفت: مجيد قيدي 34 ساله و يك دختر 3 ساله دارد.

بنابر اين گزارش در ادامه اين جلسه بهرام اصفهاني كه همسرش سهيلا هاجرلو 42 ساله كه پس از عمل به خاطر افتادگي رحم و مثانه در بيمارستان ايرانمهر دچار عوارض شديد كليوي شده بود،  به خبرنگاران گفت: دكتر فتوحي 17 ارديبهشت ماه بيمارمان راعمل كرد ولي بيمار پس از انتقال به بخش دچار تب شديد شد و روز بعد را نيز با تب 40 درجه، تنگي نفس ضربان شديد قلب و افت فشار خون در CCU گذراند.

به گفته وي در CCU بدن بيمار به شدت متورم شده و به سختي نفس مي كشيد و همچنين خون به ايشان تزريق مي شد در حاليكه به هنگام عمل خوني به بيمار تزريق نمي شد.

اصفهاني همچنين اضافه كرد: بيمار تا 10 روز در CCU با تزريق آنتي بيوتيك هاي قوي كه خودمان از هلال احمر خريديم مورد درمان قرار گرفت.

وي تاكيد كرد: مسوولان بيمارستان چون احتمال فوت بيمار را مي دادند اعلام كردند كه بيمار مرضي آمپولي ريه داشته و در نتيجه خون در قلب لخته شده است.

اصفهاني در خاتمه گفت: در حال حاضر بيمار ما ضمن داشتن ضعف عمومي بسيار لاغر شده ودر فضاي بسته مشكل تنفسي دارد.

گفتني است كه خانواده قربانيان حادثه بيمارستان در خاتمه با تاكيد بر پيگيري موضوع از سوي دستگاه قضايي اعلام كردند هرگز از خون عزيزان خود نمي گذرند و از مسوولان وزارت بهداشت و پزشكي قانوني خواستند علت  اين مساله را  به طور شفاف با مردم در ميان بگذارند.

 

کد خبر 74429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha