محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عمده تکیه خانواده های ایرانی در پرداخت هزینه های درمانی به بیمه ها است و مردم انتظار دارند که دفترچه بیمه پس انداز اصلی آنها در زمان بیماری باشد.
وی عنوان کرد: کاهش سهم مردم در هزینه های درمانی نشانه موفقیت دولتها است که این موضوع از اصلی ترین شاخص رضایت مردم و افزایش رفاه عمومی جامعه است.
وی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در استان کرمان رویکرد بیمه را در قالب طرح پزشک خانواده سلامت نگر خواند و بسته خدمتی در سطح یک را کامل خواند که خدمات پزشکی، مامایی، دارویی، آزمایشگاهی و رادیولوژی را شامل می شود و این خدمات می تواند شاخصهای سلامت در مناطق روستایی را بهبود بخشد و در نهایت باعث توسعه هر چه بیشتر عدالت اجتماعی در مقوله بهداشت و دسترسی مردم به خدمات بهداشتی شود.
وی افزود: قبل از اجرای طرح پزشک خانواده، 110 پزشک در روستاهای استان کرمان وجود داشت اما بعد از اجرای طرح این آمار به بیش از 300 پزشک افزایش یافته و علاوه بر آن نیز تعداد ماماها، آزمایشگاه و داروخانه نیز افزایش چشمگیری داشته است.
سرپرست اداره کل بیمه خدمات درمانی کرمان گفت: برای اجرای طرح پزشک خانواده در نقاط محروم این استان با کمبود پزشک روبرو هستیم.
وی گفت: در استان کرمان 375 پزشک خانواده در روستاها و شهرهایی که مشمول این طرح هستند مشغول ارائه خدمات به بیمه شدگانند.
نظر شما