۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

قدرت ایمان دانش‌آموزان روزه‌دار آمریکا در میان اکثریت غیرمسلمان

قدرت ایمان دانش‌آموزان روزه‌دار آمریکا در میان اکثریت غیرمسلمان

تجربه دانش‌آموزان مسلمان آمریکایی که ماه مبارک رمضان میان اکثریتی که روزه‌دار نبوده سپری کرده و شرایط آنها برای روزه‌داری در مقایسه با دانش‌آموزانی که در مدراس اسلامی تحصیل می‌کنند کاملاً متفاوت است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایوانسویل کوریر اندپرس، نورا الجابی دانش‌آموز 15 ساله مدرسه وانیسویل دی در منطق تری استیت گفت: نکته مهم ماه مبارک رمضان به چالش طلبیدن هواهای نفسانی است.

نادیا خواهر 13 ساله نورا که در ماه مبارک رمضان روزه دار است این تجربه را سخت توصیف کرد که باعث قوت ایمان فردی می شود.

رومازی اکرم 15 ساله که در شهر نیوبرگ زندگی می کند گفت: در مدرسه ما هفت یا هشت دانش‌آموز مسلمان تحصیل می کنند که همه آنها روزه دار هستند.

به طور کلیدر  شهر تری استیت که در حومه نیویورک قرار دارد 200 خانواده مسلمان زندگی می کنند.

دانش آموزان مسلمان اظهار می دارند که ماه رمضان به آنها کمک می کند به مشقات و دشواری هایی که فقرا و تنگ‌دستان در سراسر ماه های سال با آن رو به رو هستند پی ببرند.

آمیرا الجابی مسلمان 16 ساله در این رابطه گفت: ما می دانیم که در پایان روز هنگام افطار می توانیم غذایی بخوریم و روزه خود را باز کنیم ، اما گرسنگان بسیاری از بخشهای جهان می دانند که هرگز نمی توانند بر این گرسنگی فائق شوند.

بسیاری از همکلاسی های آنها در ماه مبارک رمضان پرسشهایی را درباره ماهیت این ماه و اسلام مطرح کرده و دانش آموزان مسلمان به آن پاسخ می دهند.

مسلمانان آمریکایی که بین 6 تا 7 میلیون نفر تخمین زده می شوند ماه مبارک رمضان را از روز دوشنبه اول سپتامبر( 11 شهریور) آغاز کردند.

اقلیت مسلمان ایالات متحده آمریکا چون سایر مسلمانان جهان از این فرصت برای نزدیک تر شدن به خداوند از راه دعا و تزکیه نفس استفاده کرده و فرصت قابل توجهی را به مطالعه قرآن کریم اختصاص می دهند.

کد خبر 749148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha