به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن علم الهدایی ضمن تشریح عملکرد پارک علم و فناوری خراسان با بیان این مطلب افزود: تایید علمی اختراعات و حمایت از تجاری سازی آنها حلقه مفقوده چرخه ثبت اختراع در کشور است که این خلاء از طریق ایجاد مراجع مالکیت فکری در کشور پر می شود.
وی اظهار داشت: در گذشته 7 مرکز مالکیت فکری در کشور وجود داشته است که با اضافه شدن 3 پارک علم و فناوری استانهای خراسان، گیلان و یزد تعداد این مراکز به 10 عدد رسیده است.
علم الهدایی به حمایتهای مادی و معنوی این پارک از مخترعان و نوآوران اشاره کرد و اظهار داشت: عقد قرارداد با صندوق، ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک کشور به منظور ضمانت اخذ تسهیلات بانکی توسط موسسات فناور مستقر در پارک تا سقف 150 میلیون تومان و انجام اقدامات لازم جهت راه اندازی کانون شکوفایی خلاقیت با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نو آوری از جمله فعالیتهایی است که به منظور حمایت از نوآوران در پارک علم و فناوری خراسان در حال انجام است.
رئیس پارک فناوری خراسان ادامه داد: با جذب حدود 3 میلیارد و 400 میلیون ریال اعتبار برای حمایت از تحقیقات تولید نیمه صنعتی، 15 طرح تحقیقاتی تا پایان سال گذشته صورت گرفته و تعداد 6 طرح در سال جاری با رقم 2 میلیارد 120 میلیون ریال در حال اجرا است که پیش بینی می شود در همین سال حداقل 12 طرح جدید از میان طرحهای ارسالی به دبیرخانه جذب و پذیرش شوند.
وی در خصوص جذب سرمایه های بخش خصوصی خاطرنشان کرد: با فعال کردن اداره بازاریابی پارک علم و فناوری خراسان از زمستان سال گذشته تاکنون حدود 800 میلیون تومان سرمایه بخش خصوصی جهت حمایت از تولید محصولات فناورانه جذب شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان در خصوص فروش محصولات فناورانه گفت: تاکنون حدود 10 قرارداد برای فروش این محصولات در بازارهای داخلی توسط این اداره منعقد شده است.
نظر شما