۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۰۷

آغاز واگذاری سهام بانکها پس از برگزاری مجامع آنها

آغاز واگذاری سهام بانکها پس از برگزاری مجامع آنها

معاون سازمان خصوصی سازی به تشریح آخرین وضعیت واگذاری سهام بانکها، بیمه ها، شرکتهای پتروشیمی و نیروگاهها پرداخت و اعلام کرد: واگذاری سهام بانکهای دولتی مشمول واگذاریهای اصل 44 پس از برگزاری مجامع آنها آغاز می شود.

اسماعیل غلامی در گفتگو با مهر آخرین وضعیت واگذاری سهام بانکها، بیمه ها، شرکتهای پتروشمی و نیروگاههای مشمول واگذاری سهام به بخش خصوصی را تشریح کرد.

بانکها

معاون امور آماده سازی سهام و شرکتهای دولتی سازمان خصوصی سازی در خصوص واگذاری سهام بانکها گفت: میزان بدهی بانکها به صندوق بازنشستگی محاسبه و نهایی شده، همچنین صورتهای مالی آنها اعلام و نسخه ای از آن به سازمان حسابرسی ارائه شده است.

وی با بیان اینکه بانکها برای ارائه صورتهای مالی سال 86 خود به سازمان حسابرسی درخواست مهلت کرده بودند، افزود: ثبت دفاتر بانکهای مشمول خصوصی سازی نیز انجام شده است.

غلامی تاکید کرد: هم اکنون منتظر برگزاری مجامع بانکها هستیم و پس از برگزاری مجامع سهام بانکهای مشمول خصوصی سازی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تمام کارهای واگذاری سهام بانکها انجام شده است، افزود: حسابهای مالی بانکها نهایی و شفاف سازی شده است که دلیل زمانبر بودن آماده سازی سهام بانکها نیز شفاف سازی و مشخص شدن وضعیت بدهی های آنها است.

بیمه ها

عضوهیئت عامل سازمان خصوصی سازی افزود: اما برای واگذاری سهام شرکتهای بیمه مشمول واگذاری کار خاصی صورت نگرفته است.

پتروشیمی ها

وی همچنین در مورد واگذاری سهام شرکتهای پتروشیمی مشمول واگذاری اظهارداشت: قرار بود تمام اطلاعات مورد نیاز در خصوص سهام پالایشگاهها و پتروشیمی های مشمول واگذاری توسط وزارت نفت به سازمان بورس ارائه شود که هنوز این کار انجام نشده است.

غلامی دلیل تعویق واگذاری سهام شرکتهای پتروشمی و پالایشگاههای مشمول واگذاری سهام را عدم ارائه اطلاعات مورد نیاز طبق برنامه زمانبندی شده به سازمان بورس اعلام و تصریح کرد: البته اطلاعت پالایشگاه تبریز برای واگذاری ارائه شده است.

نیروگاهها

وی در مورد واگذاری نیروگاهها نیز با اشاره به اینکه هنوز کار خاصی در این خصوص انجام نشده است، گفت: باید سهام 10 نیروگاه واگذار شود، به علاوه قرار بود نیروگاهها به صورت سهامی عام به بخش خصوصی واگذار شوند.

معاون سازمان خصوصی سازی ادامه داد: قرار بود وزارت نیرو ترکیب نیروگاههایی که قرار است با یکدیگر ترکیب و سپس واگذار شوند، صورت جلسه کرده و به ما اعلام کند که هنوز انجام نشده است.

وی با بیان اینکه قرار بود وزارت نیرو نیروگاههای قابل واگذاری را به نحوی با یکدیگر ترکیب کند که ظرفیت هر نیروگاهی که واگذار می شود، بین دو تا دو هزارو 500 مگاوات باشد، تاکید کرد: هنوز این وزارتخانه اطلاعات مورد نیاز که کدام یک از نیروگاهها باید واگذار شود را به ما ارائه نداده است.

کد خبر 754545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha