۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۴۳

13 مرکز آموزش فنی و حرفه ای در شهر زنجان فعال است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر کل اداره فنی و حرفه‌ای استان زنجان گفت: این اداره 13 مرکز دولتی و 92 آموزشگاه خصوصی و آزاد را در شهرستان زنجان تحت پوشش قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حیدر علی عبادی در حاشیه بازدید از مراکز فنی و حرفه ای شهر زنجان با عنوان اینکه  فنی و حرفه‌ای استان زنجان وظیفه آموزش نیروهای انسانی شاغل در 2180 واحد تولیدی و صنعتی را برعهده دارد افزود: تاکنون 67 دوره آموزشی مهارت در اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان برگزار شده است که از این تعداد 33 دوره مربوط به بخش صنعت می‌باشد.

وی  با اشاره به به تعداد شرکت‌کنندگان در بخش صنعت ادامه داد: تاکنون هزار و 563 نفر در بخش صنعت فعال بوده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان سال جاری به 2550 نفر افزایش یابد.

عبادی افزود: اکثریت شرکت‌کنندگان در طرح آموزش شش ماهه و تربیت کارگر ماهر پس از اخذ گواهینامه در واحدهای تولیدی و صنعتی جذب بازار کار شده‌اند.

مدیرکل اداره فنی و حرفه‌ای استان زنجان در ادامه به تعداد دوره‌های آموزشی اداره فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: تعداد دوره‌های‌ آموزش این اداره شامل 128 حرفه در قالب 33 رشته است.

عبادی تاکید کرد: 80 درصد از افرادی که از اداره کل فنی و حرفه‌ای استان گواهینامه مهارت درجه یک دریافت کرده‌اند وارد بازار کار شدند.

وی گفت: 60 درصد دیگر از افرادی که گواهینامه درجه دو از اداره کل فنی و حرفه‌ای دریافت کرده‌اند در حال حاضر مشغول به کار هستند.

عبادی با اشاره به اینکه ماهانه حدود دو هزار نفر داوطلب آزاد، گواهینامه مهارت از این اداره دریافت می‌کنند ادامه داد: با این روند در سال جاری به میزان 30 هزار گواهینامه مهارت صادر خواهد شد که این میزان نشانگر اهمیت مهارت در اشتغال‌زایی افراد است.

کد خبر 755122

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha