سيد علي صالحي - شاعر و منتقد ادبيات در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر" با بيان اين مطلب گفت : اگر چه در حوزه نقد و بررسي كتاب ، با فضايي فقير و شكست خورده رو به رو هستيم ، اما در زمينه هاي ديگر ادبي ، خاصه از دهه هفتاد به بعد ، موقعيت كتاب هاي ادبي از چهره اي قابل قبول برخوردار است.
اين شاعر كه كتاب هاي " كورش ، شهريار روشنايي ها ( بازسرايي انديشه ها و آراء گفتارهاي كورش هخامنش ) " و " بازسرايي غزلهاي ابونواس اهوازي " را به هفدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران رسانده است ، افزود : در ادامه چنين شرايطي ، طبعا جريان غالب در نمايشگاه كتاب ، جريان كتاب هاي ادبي است ، اما چنين دلالتي به معناي رضايت خاطر نيست ، زيرا رنج گراني صنعت و مصالح چاپ ، رنج سانسورقبل از چاپ در وزارت ارشاد و نبود سامانه درست و عادلانه توزيع و پخش كتاب ، ناشران و مولفان را خسته كرده است.
سيد علي صالحي در خصوص ميزان اهميت ناشران به كتاب هاي ادبي گفت : به جز چند انتشارات محدود كه مشغول چاپ و توزيع كتب فني و تخصصي هستند ، كتب ديگر ناشران با آمار بالا به ادبيات تعلق دارد ، چه تاليف و چه ترجمه.
در گفت و گو با " مهر "
سيد علي صالحي : كتاب هاي ادبي از گراني مصالح چاپ و سانسور وزارت ارشاد رنج مي برد
هر آدم مطلع و منصفي نمي تواند رشد و آفرينش خارق العاده داستان و شعر را طي اين سالها ناديده بگيرد ، البته مشكلات عديده كم نبوده است اما فضا اميدوار كننده است.
کد خبر 75580
نظر شما