وی ادامه داد: همواره در این عرصه گامهای مهم از سوی تهیهکنندگان و کارگردانان برداشته شده و مدیران فقط تا حدی از تولید فیلم در این عرصه حمایت کردهاند. این میزان حمایت به هیچ عنوان برای سر پا نگه داشتن سینمای دفاع مقدس کافی نیست. برای رسیدن به شرایط مناسب باید مدیران و تولیدکنندگان هر کدام 50 درصد مسئولیت را بر عهده بگیرند.
کاسهساز دلیل کاهش فیلمها و تولیدکنندگان سینمای دفاع مقدس را نبود برنامهای درست در این عرصه دانست و افزود: مسئولان باید انگیزهای برای سازندگان فیلمهای دفاع مقدس ایجاد کنند. از آنجا که این کار انجام نمیشود، در حال حاضر تعداد تهیهکنندگان و کارگردانان سینمای دفاع مقدس به تعداد انگشتان دست است.
وی با اشاره به اینکه اغلب نکاتی که از سوی مسئولان درباره سینمای دفاع مقدس عنوان میشود شعار است، تاکید کرد: در حد شعار دادن حرفهایی در حمایت از سینمای دفاع مقدس مطرح شده، اما وقتی به عمل میرسیم، آن اتفاق حمایتی رخ نمیدهد. هیچ برنامه تدوین شده در معاونت سینمایی برای حمایت از سینمای دفاع مقدس وجود ندارد.
کاسهساز در پایان گفت: نباید انتظار داشت بخش خصوصی فعالیت پررنگ در ساخت فیلم دفاع مقدس داشته باشد، زیرا فیلمهای این عرصه هزینهبر است و در اکران نیز کمتر فیلمی در این فضا به خوبی میفروشد. از همین رو تنها راه احیا و جریانسازی در سینمای دفاع مقدس تدوین برنامهای مشخص در معاونت سینمایی با موضوع دفاع مقدس است.
نظر شما