۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

پذیرش دانشجو در پنج رشته جدید دانشگاه لرستان

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی این دانشگاه در پنج رشته جدید اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.

علاء الدین شاهرخی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد ، اظهار داشت : دانشگاه لرستان در سالجاری برای اولین بار اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های مهندسی کشاورزی با گرایش علوم خاک ، مهندسی منابع طبیعی با گرایش مرتع و آبخیز داری و کارشناسی جغرافیا هر کدام با ظرفیت 35 نفر دانشجو کرده است .

وی با اشاره به رشد تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه لرستان در دولت نهم ، تصریح کرد : همچنین همزمان با مهرماه سالجاری این دانشگاه در رشته های مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی و مهندسی منابع طبیعی گرایش جنگل و مرتع در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرفته است .

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان با بیان اینکه در حال حاضر 15 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه تدریس می شود ، افزود : این تعداد رشته در قالب 13 رشته روزانه و 2 رشته شبانه تدریس می شود .

شاهرخی یادآور شد : همچنین در سال تحصیلی جدید دانشگاه لرستان در 6 رشته علوم پایه ، 7 رشته علوم انسانی ، 9 رشته کشاورزی ، 3 رشته فنی ، دو رشته اقتصاد و یک رشته دامپزشکی اقدام به پذیرش دانشجو کرده است .

کد خبر 756837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha